Päivitä valvottu verkkotunnukseni jälkitoimitukseen

Valvotun verkkotunnuksen päivittäminen jälkitoimituksena antaa sinulle mahdollisuuden hankkia rekisteröity verkkotunnus. Saat edelleen ilmoituksia, jos verkkotunnukseen tehdään päivityksiä päivityksen jälkeen

1. Kirjaudu GoDaddy -verkkotunnusten hallintakeskukseen . (Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa? Etsi käyttäjätunnuksesi tai salasanasi .)
  2. Valitse Osta & Myy > Jälkitoimitukset ja seuranta .
    valitse Osta ja myy valikosta
  3. Valitse muokattavan verkkotunnuksen valintaruutu ja valitse sitten Päivitä jälkitoimitukseen .
  4. Valitse jälkitoimituksen tyypiksi Julkinen.
  5. Valitse Olen lukenut ja hyväksyn ... ja valitse sitten Seuraava . Jos sinulla ei ole tarpeeksi krediittejä, valitse Osta krediittejä ostaa lisää ja palaa sitten tänne suorittamaan päivitys.
  6. Muokkaa yhteystietoja tarvittaessa ja valitse sitten Seuraava .
  7. Näet vahvistusviestin, että muutoksesi on lähetetty ja päivitykset käsitellään muutaman minuutin kuluessa. Valitse sitten OK.