No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Päivitä WooCommerce -maksutavat

WordPress -koontinäytössä voit muuttaa, lisätä tai poistaa käytöstä WooCommerce -myymälän maksutapoja.

1. WordPressiin sisään kirjautuminen.
  2. Napsauta vasemmanpuoleisessa valikossa WooCommerce , joka laajenee ja antaa lisäasetuksia.
  3. Napsauta Asetukset laajennetussa WooCommerce -valikossa.
  4. Napsauta sivun yläosan lähellä olevaa Maksut -välilehteä.
  5. Vieritä alas Maksutavat -osioon.
  6. Tältä sivulta voit suorittaa seuraavat toiminnot:
    • Ota maksutapa käyttöön tai poista se käytöstä valitsemalla se Käytössä -sarakkeessa.
    • Määritä uusi maksutapa käyttämällä oikeassa sarakkeessa olevaa Määritä-painiketta.
    • Päivitä jonkin nykyisen maksutapasi asetukset napsauttamalla Hallitse- painiketta oikeanpuoleisessa sarakkeessa.
  7. Napsauta sinistä Tallenna muutokset -painiketta sivun alaosassa muutosten tekemisen jälkeen.