Päivitä WooCommerce -maksutavat

WordPress -koontinäytössä voit muuttaa, lisätä tai poistaa käytöstä WooCommerce -myymälän maksutapoja.

1. Kirjaudu sisään WordPressiin.
  2. Valitse vasemmanpuoleisesta valikosta WooCommerce ja valitse sitten Asetukset .
  3. Valitse ylävalikosta Maksut -välilehti.
  4. Tältä sivulta voit suorittaa seuraavat toiminnot:
    • Ota maksutapa käyttöön tai poista se käytöstä kytkemällä Käytössä -sarakkeessa oleva valitsin.
    • Asenna uusi maksutapa käyttämällä oikeanpuoleisen sarakkeen Asenna -painiketta.
    • Määritä uusi maksutapa käyttämällä Valmis -painiketta oikeanpuoleisessa sarakkeessa.
    • Päivitä jonkin nykyisen maksutapasi asetukset valitsemalla Hallitse -painike oikeanpuoleisessa sarakkeessa.
  5. Valitse sivun alaosasta Tallenna muutokset , kun olet tehnyt muutoksia.