Päivitä WordPress FTP: llä

Voit päivittää WordPressin uusimpaan versioon FTP: n kautta.

Varoitus: Sinun kannattaa aina varmuuskopioida sivustosi ennen päivittämistä.
  1. Kirjaudu sisään WordPressiin
  2. Poista kaikkien laajennusten aktivointi .
  3. Valitse Koontinäyttö -valikosta Päivitykset .
  4. Napsauta Otsikko "WordPressin päivitetty versio on saatavilla" -kohdasta Lataa, niin saat .zip -tiedoston, joka sisältää WordPressin uuden version. Tiedosto ladataan paikalliseen tietokoneeseesi.

Huomautus: Vaihtoehtoisesti voit ladata .zip -tiedoston WordPress -julkaisuarkistosta.

5. Pura tiedosto. ( cPanel / Plesk )

Huomautus: Jos sinulla ei ole tapaa purkaa verkkohotellitilisi tiedostoa, sinun täytyy purkaa tiedosto paikalliseen tietokoneeseesi ja ladata sitten purettu tiedostokansio.

6. Muodosta yhteys verkkohotelliisi FTP: n avulla .
  7. Poista kansiot /wp-admin ja /wp-includes.
  8. Poista kaikki tiedostot WordPress-sivustosi kotihakemistosta paitsi .htaccess- , wp-config.php- ja robots.txt- tiedostot.
  9. Lataa tiedostot, wp-content-kansio ja wp-includes-kansio paikalliselle tietokoneelle puretusta WordPress-kansiosta. Voit ohittaa wp-content-kansion toistaiseksi.
  10. Kun lataus on valmis,Kirjaudu sisään WordPressiin.
  11. Napsauta pyydettäessä Päivitä WordPress -tietokanta .
  12. Kun olet valmis, napsauta Jatka
  13. Jos sinulla on WordPress -oletusteemoja asennettu, voit nyt päivittää ne WordPress -koontinäytössä .
  14. Voit nyt aktivoida laajennuksesi uudelleen.