Päivitä WordPress FTP: llä

Jos et pysty kirjautumaan sisään WordPress -koontinäyttöösi, voit päivittää WordPressin uusimpaan versioon FTP: n kautta. Voit käyttää mitä tahansa FTP -sovellusta, mutta suosittelemme FileZillaa . Noudattamalla alla olevia ohjeita päivität vain oletusarvoisesti WordPressin ydintiedostot sekä laajennukset ja teemat. Manuaalisesti asentamiasi laajennuksia ja teemoja ei muuteta tai päivitetä, ja sinun on päivitettävä ne manuaalisesti.

Varoitus: Sinun kannattaa aina tehdä varmuuskopio sivustostasi ennen päivittämistä.
Huomautus: Jos sivustosi käyttää WordPress -hallintaa, sillä on aina WordPressin viimeisin versio, joten et voi muuttaa versiota manuaalisesti.
  1. Lataa viimeisin WordPress -versio paikalliseen tietokoneeseesi.
  2. Pura tiedosto Windows- tai macOS -käyttöjärjestelmässä.
  3. Luo yhteys verkkohotelliisi FTP:n avulla.
  4. Paikanna FileZillan Remote site -osiossa oman WordPress-sivustosi kansio.
  5. Etsi FileZillan Paikallinen sivusto -osiossa kansio, jossa on viimeisin purettu WordPress -versio paikallisesta tietokoneesta.
  6. Syötä FileZillan Paikallinen sivusto -kohtaan kansio, jossa on viimeisin WordPress -versio, ja kirjoita sitten wordpress -kansio.
    Huomautus: Etäsivusto- ja paikallissivusto -osioiden tulisi nyt sisältää samanlaisia tiedostoja ja kansioita, jotka alkavat wp- : llä, kuten wp-admin , wp-content , wp-includes , wp-activ.php ja niin edelleen.
  7. Vedä ja pudota kaikki tiedostot ja kansiot Paikallinen sivusto -osiosta Etäsivusto -osioon.
  8. Valitse pyydettäessä Korvaa ja käytä vain nykyiseen jonoon ja valitse sitten OK .
  9. Kun lataus on valmis, kirjaudu sisään WordPressiin .
  10. Valitse pyydettäessä Päivitä WordPress -tietokanta .
  11. Valitse Jatka .

WordPressisi on nyt päivitetty uusimpaan versioon.