No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Päivitä WordPress -laajennus FTP: llä

Jotkin premium- tai mukautetut WordPress -laajennukset eivät välttämättä salli päivitystä WordPressissä. Tässä tapauksessa sinun on ladattava kopio uusimman version tiedostoista käyttäen FTP: tä.

1. Muodosta yhteys verkkohotelliisi FTP: n avulla .
  2. Siirry hakemistoon, joka sisältää WordPress -sivustosi.
  3. Lataa laajennuksesi hakemistoon /wp-content /plugins.
  4. Jos laajennuksesi on pakattu, sinun täytyy purkaa se. ( cPanel / Plesk / Verkkohotelli )

Huomautus: Jos sinulla ei ole tapaa purkaa palvelimen tiedostoa, sinun täytyy purkaa tiedosto paikallisesti ja ladata sitten purettu tiedostohakemisto.

Laajennuksesi pitäisi nyt päivittää.