Päivitä WordPress -laajennus FTP: llä

Joitakin premium- tai mukautettuja WordPress -laajennuksia ei voida päivittää WordPress -koontinäytöltä. Tässä tapauksessa sinun on ladattava kopio uusimmasta versiosta käyttäen FTP: tä. Voit käyttää mitä tahansa FTP -sovellusta, mutta suosittelemme FileZillaa .

1. Lataa laajennuksen viimeisin versio ja pura se paikalliseen tietokoneeseesi ( Windows tai macOS ).
  2. Luo yhteys verkkohotelliisi FTP:n avulla.
  3. Etsi FileZillan Etäsivusto -osiosta kansio, jossa on WordPress-sivustosi, ja siirry sitten kansioon /wp-content /plugins .
  4. Etsi FileZillan Paikallinen sivusto -osiossa kansio, jossa on laajennuksen uusin purettu versio.
    Huomautus: Jotkin laajennukset purkautuvat kansioon, jonka nimessä on versionumero. Esimerkiksi akismet.4.2.2 . Tarvitset vain kansion sisältä, jolla ei ole versionumeroa. Tässä esimerkissä se olisi akismet .
  5. Vedä ja pudota laajennuskansio Paikallinen sivusto -osiosta Etäsivusto -osioon.

Laajennuksesi on nyt päivitetty uusimpaan versioon.