Päivitä WordPress -laajennus FTP: llä

Jotkin premium- tai mukautetut WordPress -laajennukset eivät välttämättä salli päivitystä WordPressissä. Tässä tapauksessa sinun on ladattava kopio uusimman version tiedostoista käyttäen FTP: tä.

1. Muodosta yhteys verkkohotelliisi FTP: n avulla .
  2. Siirry hakemistoon, joka sisältää WordPress -sivustosi.
  3. Lataa laajennuksesi hakemistoon /wp-content /plugins.
  4. Jos laajennuksesi on pakattu, sinun täytyy purkaa se. ( cPanel / Plesk / Verkkohotelli )

Huomautus: Jos sinulla ei ole tapaa purkaa palvelimen tiedostoa, sinun täytyy purkaa tiedosto paikallisesti ja ladata sitten purettu tiedostohakemisto.

Laajennuksesi pitäisi nyt päivittää.