WordPress-teeman asennus FTP:n avulla

Joitain Premium- tai mukautettuja WordPress-teemoja ei voi päivittää WordPress-koontinäytöltä. Tässä tapauksessa sinun tulee ladata kopio uusimmasta versiosta FTP:llä. Voit käyttää mitä tahansa FTP-sovellusta, mutta suosituksemme on FileZilla.

1. Lataa teeman uusin versio ja pura se paikalliselle tietokoneellesi (Windows tai macOS).
  2. Yhdistä verkkohotellisi FTP:hen noudattamalla seuraavia verkkohotellipakettisi ohjeita (Linux-webhotelli ja cPanel | Windows-webhotelli ja Plesk | Managed WordPress).
  3. Paikanna FileZillan Remote site -osiossa oman WordPress-sivustosi kansio ja siirry sitten kansioon /wp-content/themes.
  4. Paikanna Filezillan Local site -osiossa purettu kansio, jossa on teeman uusin versio.
    Huomautus: Jotkin teemat puretaan kansioon, jossa versionumero on osa nimeä. Esimerkiksi 2022.1.1. Tarvitset sieltä vain sen kansion, jossa ei ole versionumeroa. Tässä esimerkissä tämä kansio olisi 2022.
  5. Vedä ja pudota teeman kansio Local site -osiosta Remote site -osioon.
    Huomaa: Näyttöösi saattaa ilmestyä ponnahdusikkuna, jossa sanotaan, että kohdetiedosto on jo olemassa. Valitse tällöin Korvaa ja Käytä vain nykyiseen jonoon. Viimeistele prosessi valitsemalla OK-painike.

Teemasi on nyt päivitetty uusimpaan versioon.