Päivitä WordPress -teema FTP: llä

Voit päivittää WordPress -teeman uusimpaan versioon FTP: n kautta. Tämä on tarpeen joillekin premium- ja mukautetuille teemoille, joita ei voida päivittää WordPressissä. Sinun täytyy ladata teeman tiedostot paikalliseen tietokoneeseesi ennen tämän prosessin aloittamista.

1. Muodosta yhteys verkkohotelliisi FTP: n avulla .
  2. Siirry WordPress-sivustosi /wp-content /themes-kansioon.
  3. Lataa teemasi tähän kansioon.
  4. Jos teemasi on pakattu, sinun on purettava se. ( Verkkohotelli / cPanel / Plesk )

Huomautus: Jos sinulla ei ole tapaa purkaa verkkohotellitilisi tiedostoa, sinun täytyy purkaa tiedosto paikalliseen tietokoneeseesi ja ladata sitten purettu tiedostokansio.

5. Jos teemassasi on mukautettu tyylitaulukko, joka tunnetaan myös alateemana , toista tämä myös tässä.