No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Päivitä WordPress -tietokannan yhteysmerkkijono

Jos WordPress -sivustosi ei ole synkronoitu tietokantasi kanssa ja siinä näkyy seuraava virhe: "Virhe yhdistettäessä tietokantaan", sinun on päivitettävä WordPress -sivustosi yhteysmerkkijonot.

1. Sinun kannattaa aina tehdä sivustostasi varmuuskopio ennen vianmääritystä.
  2. Paikanna tietokantasi tiedot. (CPanel / Plesk / Web Hosting / Ylläpito WordPress).
  3. Muokkaa verkkosivustosi wp-config.php-tiedostoa. (CPanel / Plesk / Web Hosting / Ylläpito WordPress / VPS)
  4. Etsi wp-config.php- tiedostosta osio, joka näyttää tältä esimerkiltä:
    / ** WordPressin tietokannan nimi*/ define ('DB_NAME', ' oma tietokantasi nimi'); / ** MySQL -tietokannan käyttäjänimi*/ define ('DB_USER', ' käyttäjänimesi '); / ** MySQL -tietokannan salasana*/ define ('DB_PASSWORD', ' salasanasi '); / ** MySQL -isäntänimi*/ define ('DB_HOST', ' yourhostname '); $ table_prefix = 'taulukkoprefiksi';
  5. Vahvista, että tämän tiedoston tiedot vastaavat aiemmin löytämiäsi tietokantatietoja.
    • Korvaadatabasename MySQL -tietokantanimellä
    • Korvaa käyttäjänimesi MySQL -käyttäjätunnuksellasi
    • Korvaa yourpassword kanssa MySQL salasana
    • Korvaa isäntänimesi nimi MySQL -isäntänimellä
    • Korvaa yourtableprefix -taulukon etuliite
  6. Jos jokin wp-config.php-tiedoston tiedoista ei vastaa tietokantasi tietoja, päivitä sitten tiedot oikeisiin tietoihin.
  7. Tallenna päivitetty tiedosto.
  8. Tarkista verkkosivustostasi, että se on jälleen verkossa.