Päivitä WordPress -tietokannan yhteysmerkkijono

Jos WordPress -sivustosi ei ole synkronoitu tietokantasi kanssa ja siinä näkyy seuraava virhe: "Virhe yhdistettäessä tietokantaan", sinun on päivitettävä WordPress -sivustosi yhteysmerkkijonot.

1. Sinun kannattaa aina tehdä sivustostasi varmuuskopio ennen vianmääritystä.
  2. Paikanna tietokantasi tiedot. (CPanel / Plesk / Web Hosting / Ylläpito WordPress).
  3. Muokkaa verkkosivustosi wp-config.php-tiedostoa. (CPanel / Plesk / Web Hosting / Ylläpito WordPress / VPS)
  4. Etsi wp-config.php- tiedostosta osio, joka näyttää tältä esimerkiltä:
    / ** WordPressin tietokannan nimi*/ define ('DB_NAME', ' oma tietokantasi nimi'); / ** MySQL -tietokannan käyttäjänimi*/ define ('DB_USER', ' käyttäjänimesi '); / ** MySQL -tietokannan salasana*/ define ('DB_PASSWORD', ' salasanasi '); / ** MySQL -isäntänimi*/ define ('DB_HOST', ' yourhostname '); $ table_prefix = 'taulukkoprefiksi';
  5. Vahvista, että tämän tiedoston tiedot vastaavat aiemmin löytämiäsi tietokantatietoja.
    • Korvaadatabasename MySQL -tietokantanimellä
    • Korvaa käyttäjänimesi MySQL -käyttäjätunnuksellasi
    • Korvaa yourpassword kanssa MySQL salasana
    • Korvaa isäntänimesi nimi MySQL -isäntänimellä
    • Korvaa yourtableprefix -taulukon etuliite
  6. Jos jokin wp-config.php-tiedoston tiedoista ei vastaa tietokantasi tietoja, päivitä sitten tiedot oikeisiin tietoihin.
  7. Tallenna päivitetty tiedosto.
  8. Tarkista verkkosivustostasi, että se on jälleen verkossa.