Päivitä WordPressin pysyvät linkit

Mukautettujen WordPress -pysyvien linkkien käyttö voi parantaa hakukoneoptimointia (SEO) ja tehdä verkkosivustosi URL -osoitteesta houkuttelevamman hakuja varten. WordPressin pysyvät linkit ovat pysyviä URL -osoitteita viesteillesi ja sivuillesi. Voit aktivoida ja päivittää pysyviä linkkejä WordPress -koontinäytön kautta, jotta sinulla on hakukoneoptimoinnille sopivat URL -osoitteet.

1. Sinun kannattaa aina varmuuskopioida sivustosi ennen muutosten tekemistä.
  2. Kirjaudu sisään WordPressiin.
  3. Valitse Asetukset > Pysyvät linkit
  4. Valitse haluamasi pysyvän linkin rakenne tai luo mukautettu.

Huomautus: VALINNAINEN: Voit myös luoda rakenteen luokille ja tunnisteille.

5. Napsauta Tallenna muutokset.
  6. Verkkosivustosi sivujen URL -osoitteen tulisi näyttää valitsemasi pysyvän linkin asetukset.