No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Päivitä WordPressin pysyvät linkit

Mukautettujen WordPress -pysyvien linkkien käyttö voi parantaa hakukoneoptimointia (SEO) ja tehdä verkkosivustosi URL -osoitteesta houkuttelevamman hakuja varten. WordPressin pysyvät linkit ovat pysyviä URL -osoitteita viesteillesi ja sivuillesi. Voit aktivoida ja päivittää pysyviä linkkejä WordPress -koontinäytön kautta, jotta sinulla on hakukoneoptimoinnille sopivat URL -osoitteet.

1. Sinun kannattaa aina varmuuskopioida sivustosi ennen muutosten tekemistä.
  2. Kirjaudu sisään WordPressiin.
  3. Valitse Asetukset > Pysyvät linkit
  4. Valitse haluamasi pysyvän linkin rakenne tai luo mukautettu.

Huomautus: VALINNAINEN: Voit myös luoda rakenteen luokille ja tunnisteille.

5. Napsauta Tallenna muutokset.
  6. Verkkosivustosi sivujen URL -osoitteen tulisi näyttää valitsemasi pysyvän linkin asetukset.