No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Päivitä WordPressin pysyvät linkit tietokantaan

Mukautettujen WordPress -pysyvien linkkien käyttö voi parantaa hakukoneoptimointia (SEO) ja tehdä verkkosivustosi URL -osoitteesta houkuttelevamman hakuja varten. WordPressin pysyvät linkit ovat pysyviä URL -osoitteita viesteillesi ja sivuillesi. Voit päivittää WordPressin pysyviä linkkejä tietokannan kautta WordPress -koontinäytön käyttämisen sijasta.

1. Sinun kannattaa aina varmuuskopioida sivustosi ennen muutosten tekemistä.
  2. Kirjaudu tietokantaan phpMyAdminin kautta ( cPanel / Plesk / Webhotelli / WordPress -hallinta ).

Huomautus: cPanel-verkkohotellissa sinun on valittava WordPress-sivustosi tietokanta vasemmasta sarakkeesta ennen seuraavaan vaiheeseen siirtymistä.

3. Klikkaa wp_options pöytä.
  4. Etsi permalink_structure merkinnän alla OPTION_NAME sarakkeeseen. Sinun on ehkä siirryttävä merkintöjen ensimmäisen sivun ulkopuolelle.
  5. Napsauta Muokkaa -painiketta.
  6. Lisää tämän merkinnän option_value -kenttään se pysyvän linkin rakenne, jota haluat käyttää.
  7. Napsauta OK .
  8. Verkkosivustosi sivujen URL -osoitteen tulisi näyttää valitsemasi pysyvän linkin asetukset.