Päivitä WordPressin pysyvät linkit tietokantaan

Mukautettujen WordPress -pysyvien linkkien käyttö voi parantaa hakukoneoptimointia (SEO) ja tehdä verkkosivustosi URL -osoitteesta houkuttelevamman hakuja varten. WordPressin pysyvät linkit ovat pysyviä URL -osoitteita viesteillesi ja sivuillesi. Voit päivittää WordPressin pysyviä linkkejä tietokannan kautta WordPress -koontinäytön käyttämisen sijasta.

1. Sinun kannattaa aina varmuuskopioida sivustosi ennen muutosten tekemistä.
  2. Kirjaudu tietokantaan phpMyAdminin kautta ( cPanel / Plesk / Webhotelli / WordPress -hallinta ).

Huomautus: cPanel-verkkohotellissa sinun on valittava WordPress-sivustosi tietokanta vasemmasta sarakkeesta ennen seuraavaan vaiheeseen siirtymistä.

3. Klikkaa wp_options pöytä.
  4. Etsi permalink_structure merkinnän alla OPTION_NAME sarakkeeseen. Sinun on ehkä siirryttävä merkintöjen ensimmäisen sivun ulkopuolelle.
  5. Napsauta Muokkaa -painiketta.
  6. Lisää tämän merkinnän option_value -kenttään se pysyvän linkin rakenne, jota haluat käyttää.
  7. Napsauta OK .
  8. Verkkosivustosi sivujen URL -osoitteen tulisi näyttää valitsemasi pysyvän linkin asetukset.