No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Päivitettyjen verkkotunnusten yhteystietojen päivittäminen

Jos sieppaamme sinulle jälkitoimitetun verkkotunnuksen, käytämme yhteystietoja, jotka annoit, kun asetit verkkotunnuksen jälkitoimitukseen. Voit päivittää yhteystiedot Verkkotunnuksien hallintaan.

1. Kirjaudu sisään Omat tuotteet -sivulle.
  2. Jos sinua ei ohjata kyseiselle sivulle automaattisesti, valitse Omat tuotteet -välilehti:
  3. Omat tuotteet -välilehti

4. Napsauta Hallitse kaikkia:
  5. Hallitse kaikkia

6. Valitse tilisi yläosan Osta/myy -välilehdeltä Jälkitoimitukset ja valvonta .
  7. Valitse verkkotunnukset, joita haluat muokata.
  8. Napsauta Yhteystiedot .
  9. Muokkaa tai täytä seuraavat:
    • (Valinnainen) Organisaatio - yhteyshenkilön organisaatio.
    • Etu- ja sukunimi - yhteyshenkilön etu- ja sukunimi.
    • Osoite 1 ja 2, Kaupunki, Osavaltio, Postinumero - Yhteystiedon katuosoite, kaupunki, osavaltio ja postinumero.
    • Maa - Maa, jossa yhteyshenkilö asuu.
    • Puhelinnumero - Yhteystiedon puhelinnumero.
    • (Valinnainen) Faksinumero - yhteyshenkilön faksinumero.
    • Sähköpostiosoite - yhteyshenkilön sähköpostiosoite.
  10. Valitse Vahvistan, että määritetty organisaatio ... jos annoit organisaation.
  11. Napsauta OK.