Verkkohotelli ja perinteinen ylläpito Ohje

Päivittäminen Drupal-ohjelmiston uuteen versioon

Tapa, jolla Drupal päivitetään, riippuu siitä, kuinka se on asennettu:

• Hallintapaneelin kautta — Me tarjoamme työkalun päittämisen tekemiseen. Katso lisätietoja artikkelista
    .
  • Manuaalinen asennus — Jos Drupal on asennettu manuaalisesti, sinun on noudatettava seuraavia ohjeita.

Manuaalisten Drupal-asennusten päivittäminen uuteen versioon

Drupal®-ohjelmiston päivittäminen uuteen versioon voi sisältää monia vaiheita. Drupalin verkkosivustossa on käytettävissä hyviä ohjemateriaaleja, mutta me haluamme mainita muutamia lisäseikkoja auttamaan sinua, kun työskentelet meidän verkkohotelliympäristössämme.

Tämän artikkelin avulla voit varmuuskopioida nykyisen sivustosi ja tietokantasi ja luoda testisivuston. Päivittämisen lisävaiheita koskevia yksityiskohtaisia ohjeita varten suosittelemme Drupal-sivustoa sekä upgrade.txt-tiedostoa – se sisältyy uuteen versioon, johon olet päivittämässä.

Nykyisen sivustosi ja tietokantasi varmuuskopioiminen ja lataaminen

1. Kirjaudu Tilin hallintaan.
  2. Napsauta Web Hosting (verkkohotellipalvelu).
  3. Valitse sen verkkohotellitilin, jota haluat käyttää, kohdalta Hallitse.
  4. Napsauta Työkalut-osiossa kohtaa FTP-tiedostonhallinta.
  5. Siirry kansioon, joka sisältää Drupal-tiedostosi.
  6. Valitse Sivun koko -kentässä 50.
  7. Napsauta valintamerkkiä Tiedostonimi-sarakkeen vasemmalla puolella valitaksesi kaikki tiedostot.
  8. Napsauta Toiminta-palkin kohtaa Arkistoi. Anna tiedostolle nimi ja seuraa mahdollisia kehotteita.
  9. Valitse arkistoidun tiedoston kohdalla oleva valintaruutu ja napsauta Toiminta-palkin kohtaa Lataa.
  10. Siirry Tietokannat-välilehteen ja valitse MySQL.
  11. Napsauta tietokantojen luettelosta Toiminnot haluamasi tietokannan vierestä ja napsauta sitten Varmuuskopioi.
  12. Napsauta OK.

Tietokannan varmuuskopioiminen saattaa kestää jopa 15 minuuttia. Voit käyttää FTP-sovellusta tietokannan lataamiseksi db_backups-kansiosta.

Testisivuston luominen

Tämä vaihe on valinnanvarainen, mutta Drupal suosittelee testisivuston luomista sen tarkistamiseen, että päivityksesi ei ole aiheuttanut sivustoosi ongelmia.

Verkkohotellihallintakeskuksemme (Hosting Control Panel) helpottaa tämän tehtävän tekemistä. Sen jälkeen kun olet suorittanut update.php-tiedoston ja tietokantarakenteesi on päivitetty ja olet ladannut uudelleen mahdolliset mukautetut moduulit, voit jatkaa kopioimalla sivustosi toiseen verkkohotellitilisi kansioon sen testaamista varten.

Tietokannan varmuuskopiointi ja tietokannan luominen tesisivustoa varten

1. Kirjaudu Tilin hallintaan.
  2. Napsauta Web Hosting (verkkohotellipalvelu).
  3. Valitse sen verkkohotellitilin, jota haluat käyttää, kohdalta Hallitse.
  4. Siirry Tietokannat-välilehteen ja valitse MySQL.
  5. Napsauta Luo tietokanta. Kirjoita muistiin käyttämäsi käyttäjätunnus ja salasana ja varmista, että valitset MySQL-versioksi version 5.0.
  6. Napsauta OK
  7. Napsauta Drupal-asennukseen liittyvän tietokannan vieressä olevaa kynä-painiketta.
  8. Valitse Toiminta-palkista Varmuuskopioi. Varmista, ettet kirjoita aikaisemmin luodun varmuuskopion päälle. Mikäli tarpeen, lataa olemassa oleva varmuuskopio ennen uuden luomista. Olemassa oleva varmuuskopio sisältää tiedot aikaisemmasta asennuksesta ja saatat tarvita sitä, jos sinun pitää palata siihen myöhemmin.
  9. Odota, kunnes uusi tietokanta on luotu ja olemassa oleva Drupal-tietokanta on varmuuskopioitu. Tämän ei pitäisi kestää 30 minuuttia kauempaa.

Sivustosi kopioiminen verkkohotellitilin alikansioon

1. Kirjaudu Tilin hallintaan.
  2. Napsauta Web Hosting (verkkohotellipalvelu).
  3. Valitse sen verkkohotellitilin, jota haluat käyttää, kohdalta Hallitse.
  4. Napsauta Työkalut-osiossa kohtaa FTP-tiedostonhallinta.
  5. Napsauta Luo uusi hakemisto. Tämä on hakemisto, johon olemassa olevan Drupal-sivustosi tiedostot kopioidaan.
  6. Siirry kansioon, joka sisältää Drupal-tiedostosi.
  7. Valitse Sivun koko -kentässä 50.
  8. Napsauta valintamerkkiä Tiedostonimi-sarakkeen vasemmalla puolella valitaksesi kaikki tiedostot. Jos tämä hakemisto sisältää yli 50 tiedostoa, suorita toiminto useita kertoja.
  9. Napsauta Toiminta-palkin kohtaa Kopioi
  10. Napsauta kansiopuusta juuri luomaasi kansiota.
  11. Valitse OK.

Olemassa olevan Drupal-tietokannan kopioiminen uuteen tietokantaan ja settings.php-tiedoston muokkaaminen

1. Kirjaudu Tilin hallintaan.
  2. Napsauta Web Hosting (verkkohotellipalvelu).
  3. Valitse sen verkkohotellitilin, jota haluat käyttää, kohdalta Hallitse.
  4. Siirry Tietokannat-välilehteen ja valitse MySQL.
  5. Napsauta luomasi uuden tietokannan vieressä olevaa kynä-painiketta.
  6. Kopioi Isäntänimi-kentän sisältö. Tarvitset näitä tietoja, kun muokkaat settings.php-tiedostoa osoittamaan varmuuskopiotietokantaasi.
  7. Napsauta Palauta.
  8. Valitse Drupal-tietokannan varmuuskopio ja napsauta Palauta.
  9. Siirry Työkalut-välilehteen ja valitse FTP-tiedostohallinta.
  10. Siirry varmuuskopiosivustokansioon ja sen alikansioon sivustot\oletus. Tämä oletuskansio sisältää settings.php-tiedoston.
  11. Napsauta settings.php-tiedoston edessä olevaa valintaruutua ja napsauta Käyttöoikeudet.
  12. Siirry Lisäkäyttöoikeudet-välilehteen ja varmista, että Kirjoita on valittu Omistajan käyttöoikeudet -alueessa. Napsauta OK.
  13. Valitse uudelleen settings.php-tiedoston edessä oleva valintaruutu ja napsauta Muokkaa.
  14. Etsi seuraava rivi tiedostosta:
    "$db_url = 'mysql://user:pass@server/databasename';"
    ja korvaa varmuuskopiotietokannalle luomallasi käyttäjätunnuksella ja salasanalla. Korvaa kohta, jossa näkyy palvelin, isäntänimellä, jonka kopioit, kun palautit tietokantaasi. Käyttäjätunnus on sama kuin tietokannan nimi.
  15. Vieritä alas tiedostossa ja etsi $base_url = ' ';". Sijoita lainausmerkkien (' ') väliin URL-osoitteesi, luomasi alikansio mukaan lukien, esim. 'http://www.coolexample.com/mysubfolder'.
  16. Siirry sivustoosi ja luomaasi alikansioon ja testaa sivustosi.

Jos et pysty tuomaan esiin mitään ongelmia sivustossasi, voit käyttää Drupalin tarjoamia ohjeita palauttaaksesi päivitetyn sivustosi online-tilaan.

Tarjoamme osana palveluamme tietoja siitä, kuinka tiettyjä kolmansien osapuolien tuotteita käytetään, mutta emme suosittele tai tue niitä emmekä ole vastuussa niiden toiminnasta tai luotettavuudesta. Drupal® on rekisteröity kolmannen osapuolen tavaramerkki. Kaikki oikeudet pidätetään.