Palauta asiakkaat aktiiviseen luetteloon

Pro-asiakkaiden luettelosta poistamiesi asiakkaiden palauttaminen on helppoa. Arkistoimiesi asiakkaiden tietoja ei koskaan poisteta.

  1. Kirjaudu sisään Pro-tilillesi. (Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa?)
  2. Napsauta Clients (asiakkaat) -sivulla kohtaa Active Clients (aktiiviset asiakkaat) ja valitse sitten kohta Archived Clients (arkistoidut asiakkaat).
    Tarkastele tätä luetteloa napsauttamalla kohtaa Archived Clients (arkistoidut asiakkaat).
  3. Napsauta asiakkaan profiilia Archived Clients (arkistoidut asiakkaat) -luettelossa.
  4. Napsauta kohtaa Unarchive (peruuta arkistointi).

Lisätietoja


Oliko tästä artikkelista hyötyä?
Kiitoksia palautteestasi. Jos haluat puhua asiakaspalveluedustajan kanssa, käytä yllä näkyvää puhelinnumeroa tai chat-vaihtoehtoa.
Kiva, että meistä oli apua. Voimmeko tehdä jotain muuta?
Olen pahoillani asiasta. Kerro meille, mikä on epäselvää tai miksi ratkaisu ei toiminut oman ongelmasi kohdalla.