Palauta käyttäjien sähköpostitilit

Voit palauttaa käyttäjätilin enintään 30 päivän kuluttua sen poistopäivästä. Käyttäjät voidaan palauttaa vain samaan tai korkeampaan pakettiin, ja heidän täytyy olla samalla GoDaddy -tilillä, jolta heidät on poistettu. Kun se on palautettu, myös kaikki käyttäjätiliin liittyvät aliakset palautetaan.

Huomautus: Jos poistettu tilisi on ollut kokeiluversiossa Email Essentials, sinun on ensin ostettava Sähköpostin peruspaketti tai uudempi ennen kuin voit seurata näitä ohjeita.

1. Kirjaudu sisään Sähköposti ja Office -koontinäyttöösi (käytä GoDaddy-käyttäjänimeä ja -salasanaa).
  2. Valitse Lisää käyttäjä .
    Lisää käyttäjä -painike ja henkilökuvake
  3. Valitse sama verkkotunnus kuin poistettu sähköpostitili ja valitse sitten Jatka .
  4. Anna sama sähköpostiosoite kuin poistetulla tilillä.
  5. Anna Etunimi ja Sukunimi (niiden ei tarvitse olla samat kuin poistetulla tilillä).
  6. Valitse Tilityypiksi sama tai korkeampi sopimuspaketti. Saatat nähdä virheen, jos valitset edellistä tiliä alhaisemman sopimuksen.
  7. Anna seuraavat tiedot:
    • Jaa yhteystietoja ja tiedostoja : Näet tämän vain, jos sinulla on käytettävissä muita verkkotunnuksia tai useita käyttäjiä. Jos jaoit yhteystietoja ja tiedostoja poistetulla tilillä, ne toimivat edelleen palautetulla tilillä.
    • Ylläpitäjän oikeudet : Järjestelmänvalvoja -asetuksesi palautetaan tilille entiseen tilaan. Joten jos tili oli ylläpitäjä, se palautetaan uudelleen järjestelmänvalvojan tilinä.
    • Salasana : Jos tämä tili on tarkoitettu sinulle tai haluat luoda salasanan käyttäjälle, anna salasana. Tämä voi olla aikaisemmin käytetty tai jotain aivan muuta.
    • Lähetä tilitiedot osoitteeseen : Kaikki tilitiedot, kuten silloin, kun ne on määritetty valmiiksi, lähetetään edellisellä tilillä käytettyyn sähköpostiosoitteeseen.
  8. Valitse Luo .
  9. Huomautus: Jos sinua pyydetään siirtämään sähköpostisi, jatka valitsemalla Ei, kiitos . Saatat nähdä tämän kehotteen, jos verkkotunnustasi käytetään toisen sähköpostipalvelun kanssa.

10. Sinulta kysytään, haluatko palauttaa tilin. Valitse Kyllä, palauta ja valitse sitten OK .
    Valittu Kyllä, palauta jane@coolexample.com

Tilin palauttaminen voi kestää jopa päivän. Lähetämme sinulle sähköpostiviestin, kun tili on valmis, käyttäen osoitetta (osoitteita), joka on annettu kohdassa Lähetä tilitiedot osoitteeseen .