Palauta käyttäjien sähköpostitilit

Voit palauttaa käyttäjätilin 30 päivän kuluessa sen poistopäivästä. Käyttäjä voidaan palauttaa vain samalle tai korkeammalle paketille ja samalle GoDaddy -tilille. Myös kaikki käyttäjätiliin liittyvät aliakset palautetaan.

Vaaditaan: Jos poistettu tilisi oli Email Essentials -versiokokeessa, sinun on ostettava Sähköpostin peruspaketti tai uudempi ennen jatkamista.
  1. Kirjaudu sisään Sähköposti ja Office -koontinäyttöösi (käytä GoDaddy-käyttäjänimeä ja -salasanaa).
  2. Valitse Lisää käyttäjä .
    Lisää käyttäjä
  3. Valitse sama verkkotunnus kuin poistettu sähköpostitili ja valitse sitten Jatka .
  4. Varmista, että Luo yksittäinen sähköposti -välilehti on valittuna.
    Luo yksi välilehti valittu
  5. Anna sama sähköpostiosoite kuin poistetulla tilillä.
  6. Anna Etunimi ja Sukunimi (niiden ei tarvitse olla samat kuin poistetulla tilillä).
  7. Valitse Tilityypiksi sama tai korkeampi sopimuspaketti. Saatat nähdä virheen, jos valitset edellistä tiliä alhaisemman sopimuksen.
  8. Anna seuraavat tiedot:
    • Jaa yhteystietoja ja tiedostoja : Näet tämän vain, jos sinulla on käytettävissä muita verkkotunnuksia tai useita käyttäjiä. Jos jaoit yhteystietoja ja tiedostoja poistetulla tilillä, ne toimivat edelleen palautetulla tilillä.
    • Ylläpitäjän oikeudet : Aiemmat ylläpitäjäasetuksesi palautetaan. Jos tili on esimerkiksi ylläpitäjä, se on taas järjestelmänvalvojan tili.
    • Salasana : Jos tämä tili on tarkoitettu sinulle tai haluat luoda salasanan käyttäjälle, anna salasana. Tämä voi olla aiemmin käytetty tai jotain muuta.
    • Lähetä tilitiedot osoitteeseen : Kaikki tilitiedot, kuten silloin, kun ne on määritetty valmiiksi, lähetetään edellisellä tilillä käytettyyn sähköpostiosoitteeseen.
  9. Valitse Luo .
    Huomautus: Jos sinua pyydetään siirtämään sähköpostisi, valitse Ei, kiitos . Saatat nähdä tämän kehotteen, jos verkkotunnustasi käytetään toisen sähköpostipalvelun kanssa.
  10. Sinulta kysytään, haluatko palauttaa tilin. Valitse Kyllä, palauta ja sitten OK .
    Valittu Kyllä, palauta jane@coolexample.com

Tilin palauttaminen voi kestää jopa päivän. Lähetämme sinulle sähköpostiviestin, kun tili on valmis, käyttäen osoitetta (osoitteita), joka on annettu kohdassa Lähetä tilitiedot osoitteeseen .