No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Palauta klassinen editori WordPressiin

WordPress -version 5.0 julkaisemisen myötä esiteltiin uusi tapa luoda ja suunnitella sivuja. Jos kuitenkin pidät alkuperäisestä menetelmästä WordPress -sivustosi rakentamisessa, voit asentaa laajennuksen, jonka avulla voit käyttää Classic -editoria.

1. WordPressiin sisään kirjautuminen
  2. Napsauta Laajennukset .
  3. Napsauta Lisää uusi .
  4. Etsi hakukentän avulla Klassikkoeditori -laajennus.
  5. Napsauta Asenna nyt laajennuksen vieressä.
  6. Napsauta Aktivoi .

Voit nyt muokata ja luoda uusia sivuja Classic -editorilla .