Palauta poistettu viesti Outlookissa

Palauta viesti Poistetut -kansiosta. Viestit tallennetaan oletusarvoisesti Poistetut -kansioon rajoittamattomasti. Jos poistat viestit Poistetut -kansiosta, sinulla on enintään 14 päivää aikaa palauttaa ne, ennen kuin ne poistetaan pysyvästi.

Valitse sopiva välilehti käyttämäsi sähköpostiympäristön perusteella.

1. Kirjaudu sisään Outlookiin verkkosivun kautta. Käytä Microsoft 365 -sähköpostiosoitettasi ja -salasanaasi (palvelun GoDaddy-käyttäjänimesi ja -salasanasi eivät toimi tässä tapauksessa).
  2. Valitse vasemmassa reunassa Poistetut .
    Poistetut -kansio korostettuna.
  3. Valitse viestit, jotka haluat palauttaa, ja valitse sitten Palauta .
    Esimerkkiviesti, joka on valittu Palauta -painikkeella korostettuna.

Viesti palautetaan sen alkuperäiseen kansioon. Useimmissa tapauksissa tämä on Saapuneet -kansiosi.

En löydä viestiä Poistetut -kansiosta

Jos et löydä viestiä Poistetut -kansiosta, voit etsiä sen Poistot -kansiostasi.

1. Valitse Poistetut -kansiossa olevan viestin esikatseluluettelon yläosasta Palauta tästä kansiosta poistetut kohteet.
    Palauta tästä kansiosta poistetut kohteet -painike on korostettu.
  2. Valitse viesti, jonka haluat palauttaa, ja valitse sittenPalauta viestikuvake -painike Outlook Webissä Palauta .

Viesti siirretään sen alkuperäiseen kansioon. Jos alkuperäistä kansiota ei ole, se siirtyy Saapuneet -kansioon.

1. Avaa Outlook .
  2. Tarkista vasemmassa reunassa, sisältääkö kansioluettelo Poistetut -kansio vai Roskakori -kansio.
    Huomautus: Jos käytät erityyppistä tiliä, kuten Gmail tai Yahoo, kansion nimi on sen sijaan Roskakori.
    • Jos sinulla on Poistetut -kansio: Valitse Poistetut , sitten viesti, jonka haluat palauttaa, ja valitse sittenValitse Siirrä -painike, jos haluat siirtää viestin Outlookin työpöytäsovelluksen kansiosta Siirrä . Valitse kansio, johon haluat palauttaa viestin.
      Outlookin kansioluettelo, jossa Poistetut -kansio on korostettuna.
    • Jos sinulla on Roskakori -kansio: Valitse Roskakori , sitten viesti, jonka haluat palauttaa, ja valitse sittenValitse Siirrä -painike, jos haluat siirtää viestin Outlookin työpöytäsovelluksen kansiosta Siirrä . Valitse kansio, johon haluat palauttaa viestin.
      Outlookin kansioluettelo, jossa roskakorikansio on korostettuna.

Viesti siirretään tai palautetaan valittuun kansioon.

Voit myös siirtää viestejä kansiosta toiseen valitsemalla viestin ja vetämällä sen aiottuun kohdekansioon. Kun tämä viesti on hiiren osoitin kohdekansion yläpuolella, vapauta viesti ja viesti siirretään sitten kyseiseen kansioon.

En löydä viestiä Poistetut -kansiosta

Jos sinulla on Poistetut -kansio, mutta et löydä siitä viestiä, voit etsiä sitä Palautettavat -kansiosta.

1. Valitse Palauta poistetut kohteet palvelimelta . Uusi ikkuna avautuu.
  2. Valitse viestit, jotka haluat palauttaa, valitse sitten Palauta valitut kohteet ja valitse sitten OK .

Palautetut viestit siirretään Poistetut -kansioon, ja voit sitten siirtää ne toiseen kansioon.

1. Avaa Outlook .
  2. Valitse vasemmassa reunassa Poistetut .
    Outlookin kansioluettelo, jossa Poistetut -kansio on korostettuna.
  3. Valitse viesti, jonka haluat palauttaa.
  4. Valitse Siirrä ja sitten Saapuneet .
    • Jos haluat siirtää viestin eri kansioon, valitse Valitse kansio ja sitten kansio, johon haluat palauttaa viestin.
      Siirrä -painike valittu ja Saapuneet -vaihtoehto korostettuna.

Viesti siirretään valitsemaasi kansioon. Jos poistat sähköpostiviestin Poistetut -kansiosta, sitä ei voi palauttaa Outlook for Mac -ohjelmassa.