Palauta salasanasi

Jos olet unohtanut palvelimen salasanan, voimme auttaa nollaamaan sen.

Varoitus: Jos olet unohtanut oman palvelimen (ei VPS:n) salasanan, voimme kertoa sen sinulle puhelimessa. Soita tukinumeroon, joka on kerrottu tukisivullamme.

Huomautus: Jos tiedät salasanasi ja haluat vaihtaa sen, katso kohta

.

1. Kirjaudu sisään GoDaddy-tilillesi.
  2. Napsauta Palvelimet.
  3. Valitse Hallitse sen palvelimen kohdalla, jota haluat käyttää.
  4. Valitse osiosta Tuki kohta Nollaa salasana.
  5. Anna uusi salasanasi. Odota 30 minuuttia, jotta muutos astuu voimaan.