VPS ja omat palvelimet Ohje

Palauta salasanasi

Jos olet unohtanut palvelimen salasanan, voit asettaa salasanan uudelleen.

  1. Kirjaudu sisään GoDaddy-tilillesi.
  2. Napsauta Palvelimet.
  3. Valitse Hallitse sen palvelimen kohdalla, jota haluat käyttää.
  4. Napsauta Käyttöoikeus.
  5. Syötä ja vahvista se salasana, jota haluat käyttää, ja napsauta sitten Tallenna.

Oliko tästä artikkelista hyötyä?
Kiitoksia palautteestasi. Jos haluat puhua asiakaspalveluedustajan kanssa, käytä yllä näkyvää puhelinnumeroa tai chat-vaihtoehtoa.
Kiva, että meistä oli apua. Voimmeko tehdä jotain muuta?
Olen pahoillani asiasta. Kerro meille, mikä on epäselvää tai miksi ratkaisu ei toiminut oman ongelmasi kohdalla.