Palauta sivusto käyttämällä päivittäisiä varmuuskopioita

Käytä Päivittäiset varmuuskopiot -toimintoa palauttaaksesi verkkotunnuksesi, tiedostosi, tietokantasi, postilaatikkosi tai välittäjät varmuuskopiointipäivään.

Varoitus: Tämä palautus pystyy korvaamaan nykyiset verkkotunnuksesi, tiedostosi, tietokantasi, postilaatikkosi tai välittäjät varmuuskopiosi sisällöllä.
  1. Kirjaudu sisään GoDaddy -palveluun tuotesivulle .
  2. Valitse Verkkohotelli . Valitse sitten Hallitse sen Linux -verkkohotellitilin vierestä, jonka haluat palauttaa.
    napsauta Hallitse
  3. Valitse webhotellitilin koontinäytössä cPanel -hallinta.
  4. Valitse cPanelin aloitussivun Tiedostot -osasta Päivittäiset varmuuskopiot .
  5. Valitse haluamasi varmuuskopiointipäivä. Voi kestää muutama minuutti, kun vastaava varmuuskopio asennetaan cPanel -palvelimeen.
  6. Valitse Tyypit -osiosta varmuuskopiotyyppi, jonka haluat palauttaa:
    • Verkkotunnukset: Valitut verkkotunnukset (ja kaikki niiden tiedostot) korvataan ja palautetaan varmuuskopiotiedoilla.
    • Tiedostot: Valitut tiedostot korvataan ja palautetaan varmuuskopiotietojen mukana.
    • Tietokannat: Valitut tietokannat korvataan ja palautetaan varmuuskopiotiedoilla. Tai varmuuskopiosta luodaan uusi tietokanta, eikä se vaikuta olemassa olevaan tietokantaan.
    • Postilaatikko: Valitut postilaatikot korvataan ja palautetaan varmuuskopiotietojen kanssa.
    • Sähköpostin välittäjät: Valitut sähköpostin edelleenlähettimet korvataan ja palautetaan varmuuskopiotietojen kanssa.
  7. Valitse palautettavien kohteiden valintaruudut. Tai valitse kaikki valitsemalla valintamerkkikuvake.
  8. Valitse Palauta.
  9. (Valinnainen) Valitse palautusvaihtoehto ja valitse sitten Aloita palautus :
    • Verkkotunnukset: Valitse valintaruutu jättääksesi pois aliverkkotunnukset ja laajennusverkkotunnukset . Palauttaminen ei vaikuta aliverkkotunnuksiin ja laajennusverkkotunnuksiin.
    • Tiedostot: Valitse tämä valintaruutu, jos haluat poistaa kaikki alkuperäisessä paikassa olevat tiedostot, jotka on luotu varmuuskopioinnin jälkeen. Jos kansiossa on tiedostoja, jotka on lisätty varmuuskopioinnin päivämäärän jälkeen, ne poistetaan olemassa olevien tiedostojen päälle kirjoittamisen ja palauttamisen lisäksi.
    • Tietokannat: Valitse valintaruutu lisätäksesi päätteen tietokannan nimeen ja kirjoita sitten päätte tekstikenttään. Antamasi jälkiliite luo kaksoiskantatietokannan, eikä palautus vaikuta olemassa olevaan tietokantaan. Sinun on päivitettävä verkkosivustosi määritystiedosto, jotta päällekkäistä tietokantaa voidaan käyttää.

Näet Toiminto onnistui -vahvistuksen, jossa kerrotaan, että tiedot on palautettu.