WordPress-hallinta Ohje

Palauta sivustoni

Varmuuskopioimme ammattimaisesti hallinnoidun WordPress-sivustosi päivittäin. Niin kauan kun sinulla on vähintään yksi varmuuskopio, voit palauttaa sivuston.

Huomautus: Pro-tilit ovat saatavana ainoastaan Yhdysvalloissa ja Kanadassa. Jos haluat palauttaa hallinnoidun WordPress-sivuston Perus-, Luksus-, Huippu- tai Kehittäjäpaketissa, tarkastele sen sijaan näitä ohjeita.

Varoitus: Sivuston palauttaminen varmuuskopiosta poistaa kaikki muutokset, joita olet tehnyt varmuuskopiotiedoston luomisen jälkeen.
  1. Kirjaudu sisään GoDaddy-tilillesi.
  2. Napsauta Omat tuotteeni -sivulla kohdan WordPress-hallinta vieressä olevaa kohtaa Hallitse kaikkia.
  3. Napsauta palautettavan verkkosivuston kolmesta pisteestä muodostuvaa kuvaketta ja valitse Asetukset.
  4. Napsauta Varmuuskopiot-osassa kohtaa Hallitse.
    napsauta Hallitse
  5. Napsauta Varmuuskopioinnin historia -luettelossa käytettävän varmuuskopion kolmesta pisteestä muodostuvaa kuvaketta ja valitse Palauta. Sinun on ehkä laajennettava varmuuskopioluetteloa kolmiota napsauttamalla, jotta löydät haluamasi.
    WordPress-hallinnan varmuuskopioinnin historia
  6. Valitse Valitse palautustyyppi... -luettelossa Palauta kaikki ja napsauta sitten kohtaa Seuraava.
  7. Tämä on viimeinen mahdollisuus muuttaa mieltäsi! Jos olet varma, että haluat palauttaa sivuston, napsauta Käynnistä palautus. Jos et ole varma, napsauta Peruuta.
  8. Kun sivustoa palautetaan, voit siirtyä takaisin WordPress-sivustot-luetteloon napsauttamalla kohtaa Takaisin Kaikki sivustot -näyttöön.