WordPress-hallinta Ohje

Piip piip... raksutusta... raksutusta... numero 42…
No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Palauta sivustoni

Hallitut WordPress -tilit tarjoavat 30 päivän verran varmuuskopioita WordPress -asennuksesi tiedostoille ja tietokannalle. Voit palauttaa tiedostosi, tietokantasi tai molemmat.

Varoitus: Kaikki valitun varmuuskopiointipäivän jälkeen tehdyt muutokset menetetään. Jos esimerkiksi palautat tietokantasi, valitun varmuuskopiointipäivän jälkeen kirjoitetut myyntitietueet, kirjoitukset ja kommentit poistetaan.
  1. Siirry GoDaddy-tuotesivulle.
  2. Valitse WordPress -hallinta -osiossa Hallitse palautettavan sivuston vierestä.
  3. Valitse ylävalikosta Varmuuskopiot .
  4. Valitse Valitse palautustyyppi -luettelosta palautettavan varmuuskopion tyyppi ja valitse päivämäärä kullekin tyypille:

Valitse: Jos tilanne on tämä:
    Tiedostot Olet äskettäin lisännyt, muuttanut tai päivittänyt teemoja/laajennuksia.
    Olet äskettäin ladannut tiedostoja sFTP: n kautta.
    Olet muokannut teemoja/laajennuksia WordPress -editorilla.
    Tietokanta Olet muuttanut joitakin asetuksia, eikä sivustosi enää toimi.
    Sinun on puhdistettava suuri määrä viimeaikaista roskapostia.
    Käyttäjänimesi/salasanasi on muuttunut tietämättäsi.
    Tiedostot ja tietokanta Sivustosi lataa vain valkoisen näytön.
    Sivustosi tietoturva on vaarantunut.

5. Valitse Palauta .