WordPress-hallinta Ohje

Palauta sivustoni

Hallitut WordPress-tilit tarjoavat 30 päivän verran varmuuskopioita WordPress-asennuksesi tiedostoille ja tietokannalle. Voit valintasi mukaan palauttaa tiedostosi, tietokantasi tai molemmat.

Varoitus: Kaikki tämän varmuuskopion jälkeen tehdyt muutokset menetetään. Jos esimerkiksi palautat tietokantasi, menetät kohteet kuten myyntitiedot, viestit ja kommentit, jotka on kirjoitettu valitun varmuuskopion päivämäärän jälkeen.
  1. Siirry GoDaddy-tuotesivulle.
  2. Valitse WordPress-hallinta-osiosta Hallitse kaikkia.
  3. Valitse valikosta Yleiskatsaus sen verkkosivuston vierestä, jonka haluat palauttaa.
  4. Valitse yläosan valikosta kohta Varmuuskopiot.
    1. Jos haluat varmuuskopioida tilisi nyt, valitse Varmuuskopio-kohdassa Varmuuskopioi nyt.
    2. Jos haluat varmuuskopioida ja ladata tiettyjä tiedostoja tai tietokantoja, valitse Varmuuskopioinnin historia -kohdassa päivämäärä. Valitse sitten Lataa varmuuskopio ja valitse palautettavan varmuuskopion tyyppi:

Valitse: Jos tilanne on tämä:
      Tiedostot Olet äskettäin lisännyt, muuttanut tai päivittänyt teemoja/laajennuksia.
      Olet äskettäin ladannut tiedostoja sFTP:llä.
      Olet muokannut teemoja/laajennuksia WordPress-editorilla.
      Tietokanta Olet muuttanut joitakin asetuksia, eikä sivustosi toimi enää.
      Sinun tarvitsee siivota suuri määrä tuoretta roskapostia.
      Käyttäjänimesi/salasanasi on muuttunut tietämättäsi.
      Tiedostot ja tietokanta Sivustosi lataa vain valkoisen näytön.
      Sivustosi tietoturva on vaarantunut.

5. Valitse Palauta .