Palauta sivustoni

Huomautus: Näissä ohjeissa selitetään, miten palautetaan WordPress-hallinnan sivusto Perus-, Luksus-, Huippu- tai Kehittäjäpaketissa. Jos sinulla on ammattimaisesti hallinnoitu WordPress-tili (saatavana vain Yhdysvalloissa ja Kanadassa), käytä sen sijaan näitä ohjeita.

WordPress-hallinnan® tilit tarjoavat 30 päivän verran varmuuskopioita WordPress-asennuksesi tiedostoille ja sen tietokannalle. Voit päättää, haluatko palauttaa tiedostosi, tietokantasi vai molemmat.

Varoitus: Palautamme sivustosi käyttäen valitsemasi päivämäärän varmuuskopiota. Kaikki tämän varmuuskopion jälkeen tehdyt muutokset menetetään. Jos esimerkiksi palautat tietokantasi, menetät kohteet kuten myyntitiedot, viestit ja kommentit, jotka on kirjoitettu valitun varmuuskopion päivämäärän jälkeen.
  1. Kirjaudu sisään GoDaddy-tilillesi.
  2. Napsauta Omat tuotteeni -sivulla kohdan WordPress-hallinta vieressä olevaa kohtaa Hallitse kaikkia.
  3. Napsauta sen verkkosivuston, jota haluat käyttää, kolmen pisteen kuvaketta ja valitse Asetukset.
    Valitse asetukset
  4. Napsauta Varmuuskopiot-osassa kohtaa Hallitse.
    napsauta Hallitse
  5. Valitse Valitse palautustyyppi -luettelosta palautettavan varmuuskopion tyyppi ja valitse jokaiselle tyypille päivämäärä:
    Valitse: Jos tilanne on tämä:
    Tiedostot Olet äskettäin lisännyt, muuttanut tai päivittänyt teemoja/laajennuksia
    Olet äskettäin ladannut tiedostoja sFTP:llä
    Olet muokannut teemoja/laajennuksia WordPress-editorilla
    Tietokanta Olet muuttanut joitakin asetuksia, eikä sivustosi toimi enää
    Sinun tarvitsee siivota suuri määrä tuoretta roskapostia
    Käyttäjänimesi/salasanasi on muuttunut tietämättäsi
    Tiedostot ja tietokanta Sivustosi lataa vain valkoisen näytön
    Sivustosi tietoturva on vaarantunut
    Varoitus: Tietokannan palauttaminen poistaa kaikki uudet merkinnät, jotka on tehty viimeksi tehdyn varmuuskopioinnin jälkeen.
  6. Napsauta Palauta.