WordPress-hallinta Ohje

Yritimme kääntää tämän sivun puolestasi. Englanninkielinen sivu on myös saatavilla.

Palauta sivustoni

Hallitut WordPress -tilit tarjoavat 30 päivän verran varmuuskopioita WordPress -asennuksesi tiedostoille ja tietokannalle. Voit palauttaa tiedostosi, tietokantasi tai molemmat.

Varoitus: Kaikki valitun varmuuskopiointipäivän jälkeen tehdyt muutokset menetetään. Jos esimerkiksi palautat tietokantasi, valitun varmuuskopiointipäivän jälkeen kirjoitetut myyntitietueet, kirjoitukset ja kommentit poistetaan.
  1. Siirry GoDaddy-tuotesivulle.
  2. Valitse WordPress -hallinta -osiossa Hallitse palautettavan sivuston vierestä.
  3. Valitse ylävalikosta Varmuuskopiot .
    1. Varmuuskopioida tilin nyt Varmuuskopiointi-kohdassa valitse Backup Now.
    2. Jos haluat varmuuskopioida ja ladata tiettyjä tiedostoja tai tietokantoja , valitse Varmuuskopiointihistoria -kohdassa päivämäärä. Valitse sitten Lataa varmuuskopio ja valitse sitten palautettavan varmuuskopion tyyppi:

Valitse: Jos tilanne on tämä:
      Tiedostot Olet äskettäin lisännyt, muuttanut tai päivittänyt teemoja/laajennuksia.
      Olet äskettäin ladannut tiedostoja sFTP: n kautta.
      Olet muokannut teemoja/laajennuksia WordPress -editorilla.
      Tietokanta Olet muuttanut joitakin asetuksia, eikä sivustosi enää toimi.
      Sinun on puhdistettava suuri määrä viimeaikaista roskapostia.
      Käyttäjänimesi/salasanasi on muuttunut tietämättäsi.
      Tiedostot ja tietokanta Sivustosi lataa vain valkoisen näytön.
      Sivustosi tietoturva on vaarantunut.

4. Valitse Palauta .