4. sukupolven VPS + omat palvelimet Ohje

Yritimme kääntää tämän sivun puolestasi. Englanninkielinen sivu on myös saatavilla.

Palauta sukupolven 4 VPS varmuuskopiosta

Voit palauttaa neljännen sukupolven VPS: n manuaalisesta tai automaattisesta varmuuskopiosta milloin tahansa.

Vaaditaan: Sinulla täytyy olla vähintään yksi manuaalisesti (tarvittaessa) tai automaattisesti tehty varmuuskopiotiedosto voidaksesi palauttaa palvelimen tällä tavalla.
  1. Kirjaudu sisään GoDaddy-tilillesi. (Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa?)
  2. Napsauta Omat tuotteet -sivullasi Palvelimet.
  3. Valitse palautettavan sukupolven 4 VPS: n vierestä Hallitse .
  4. Valitse tilin Koontinäytön vasemmassa yläkulmassa Varmuuskopiot .
    valitse varmuuskopiot
  5. Vuonna Demand tai Automaattinen -osiossa kolmen pisteen kuvaketta tiedosto, jonka haluat palauttaa ja valitse Palauta.

Huomautus: On-Demand näyttää manuaalisen varmuuskopioinnin (jos sinulla on), ja automaattinen kaaviosta käy ilmi automaattisen varmuuskopioinnin olemme tehneet sinulle.

6. Lue selitys, jotta tiedät varmasti, että haluat suorittaa toiminnon. Jatka syöttämällä palautetun palvelimen kanssa käytettävä Uusi salasana. Tämä voi olla sama salasana kuin nyt käyttämäsi tai aivan uusi – valinta on sinun. Joka tapauksessa salasanasi täytyy täyttää näytetyt vaatimukset.
  7. Syötä uusi salasana Vahvista salasana -kenttään.
  8. Napsauta Palauta. Palautamme palvelimesi varmuuskopiotiedoston avulla. Tässä voi mennä muutama minuutti. Kun toiminto on valmis, sinut siirretään palautetun palvelimen asetussivulle.