4. sukupolven VPS + omat palvelimet Ohje

Piip piip... raksutusta... raksutusta... numero 42…
No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Palauta sukupolven 4 VPS varmuuskopiosta

Voit palauttaa neljännen sukupolven VPS: n manuaalisesta tai automaattisesta varmuuskopiosta milloin tahansa.

Vaaditaan: Sinulla täytyy olla vähintään yksi manuaalisesti (tarvittaessa) tai automaattisesti tehty varmuuskopiotiedosto voidaksesi palauttaa palvelimen tällä tavalla.
  1. Kirjaudu sisään GoDaddy-tilillesi. (Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa?)
  2. Napsauta Omat tuotteet -sivullasi Palvelimet.
  3. Valitse palautettavan sukupolven 4 VPS: n vierestä Hallitse .
  4. Valitse tilin Koontinäytön vasemmassa yläkulmassa Varmuuskopiot .
    valitse varmuuskopiot
  5. Vuonna Demand tai Automaattinen -osiossa kolmen pisteen kuvaketta tiedosto, jonka haluat palauttaa ja valitse Palauta.

Huomautus: On-Demand näyttää manuaalisen varmuuskopioinnin (jos sinulla on), ja automaattinen kaaviosta käy ilmi automaattisen varmuuskopioinnin olemme tehneet sinulle.

6. Lue selitys, jotta tiedät varmasti, että haluat suorittaa toiminnon. Jatka syöttämällä palautetun palvelimen kanssa käytettävä Uusi salasana. Tämä voi olla sama salasana kuin nyt käyttämäsi tai aivan uusi – valinta on sinun. Joka tapauksessa salasanasi täytyy täyttää näytetyt vaatimukset.
  7. Syötä uusi salasana Vahvista salasana -kenttään.
  8. Napsauta Palauta. Palautamme palvelimesi varmuuskopiotiedoston avulla. Tässä voi mennä muutama minuutti. Kun toiminto on valmis, sinut siirretään palautetun palvelimen asetussivulle.