Palauta tietokannat käyttämällä Site Backup -toimintoa cPanel -verkkohotellissa

Huomautus: Sivuston varmuuskopiointia ei ole myyty uutena tuotteena tammikuun 2018 jälkeen. Lisätietoja uudesta varmuuskopiointiratkaisustamme on kohdassaMikä sivuston varmuuskopiointipalvelu on?

Voit palauttaa tietokantasi aiempaan tilaan käyttämällä Site Backup -varmuuskopiota.

Varoitus: Näiden varmuuskopioiden käyttäminen korvaa koko tietokannan, mikä tarkoittaa, että kaikki varmuuskopion luomisen jälkeen syötetyt tiedot menetetään.
  1. Avaa palvelun GoDaddy tuotesivu.
  2. Valitse Verkkohotelli-kohdassa haluamasi Linux-verkkohotellitilin vierestä Hallitse.
    napsauta Hallitse
  3. Napsauta tilin Koontinäytöllä cPanel-hallinta.
  4. Napsauta cPanelin kotisivulla Tiedostot -alueella Sivuston varmuuskopiointi .
  5. Napsauta Tietokannat -osiossaPalauta tiedostot ( Palauta tietokanta ).
  6. Valitse Päivämäärä -valikosta varmuuskopio, jota haluat käyttää.
  7. Napsauta Palauta.
  8. Vahvista valintaruutu ja viimeistele sitten tietokannan palautus valitsemalla Palauta vielä kerran.

Palauttaminen voi kestää useita minuutteja palautettavan tietokannan koosta riippuen.