Palauta verkkosivusto cPanel -varmuuskopiotiedostosta Linux -verkkohotellissa

Voit palauttaa hakkeroidun tai vahingoittuneen verkkosivuston varmuuskopiotiedostosta. Se, miten palautus suoritetaan, riippuu siitä, kuinka loit varmuuskopion:

Käytin ... Verkkosivuston palauttaminen ...
Manuaalinen varmuuskopio, jonka tein cPanelissa Noudata tämän artikkelin ohjeita
Sivuston varmuuskopiointi KatsoPalauta verkkosivustoni Sivuston varmuuskopiointi -toiminnon avulla
Paikallinen varmuuskopio (minulla on varmuuskopiotiedosto tietokoneellani) Katso kohtaa Tiedostojen lataaminen FTP: n kautta

Huomautus: Ei varmuuskopiotiedostoa? Pyydä apua GoDaddy -oppaalta.

1. Avaa palvelun GoDaddy tuotesivu.
  2. Valitse Verkkohotelli-kohdassa haluamasi Linux-verkkohotellitilin vierestä Hallitse.
    napsauta Hallitse
  3. Napsauta tilin Koontinäytöllä cPanel-hallinta.
  4. Napsauta cPanelin aloitussivun Tiedostot -osiossa Varmuuskopioi .
  5. Napsauta Palauta kotihakemiston varmuuskopio -alueella Selaa ja valitse sitten varmuuskopiotiedosto (tiedostonimi päättyy tar.gz: hen ) paikallisella tietokoneellasi.
  6. Napsauta Lataa . cPanel aloittaa palautuksen, ja kun se on valmis, näet (pitkän) luettelon kaikista palautetuista tiedostoista.