Palauta cPanel -tili käyttämällä päivittäisiä varmuuskopioita

Palauta koko cPanel -tili valitusta varmuuskopiointipäivästä käyttämällä Päivittäiset varmuuskopiot -toimintoa.

Varoitus: Tämä palautus voi korvata kaikki olemassa olevat tiedostot, tietokannat ja sähköpostit varmuuskopiosi sisällöllä.
  1. Kirjaudu sisään GoDaddy -palveluun tuotesivulle .
  2. Valitse Verkkohotelli . Valitse sitten Hallitse sen Linux -verkkohotellitilin vierestä, jonka haluat palauttaa.
    napsauta Hallitse
  3. Valitse näytön yläosasta Varmuuskopiot .
  4. Valitse Näytä varmuuskopiot .
  5. Valitse haluamasi varmuuskopiointipäivä. Voi kestää muutama minuutti, kun vastaava varmuuskopio asennetaan cPanel -palvelimeen.
  6. Valitse Palauta tili.
  7. (Valinnainen) Valitse valintaruudut, jos haluat ohittaa tietokannan tai kotihakemiston palauttamisen.
  8. Valitse Aloita palautus .
  9. Valitse palautustoiminnon tila valitsemalla Palautustoimintojen loki -välilehti.

Onnistumisvahvistus antaa sinulle tiedon, kun cPanel -tili on palautettu.