No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Palauta verkkosivustoni GoDaddy Prosta

Voit palauttaa verkkosivustosi yhdellä napsautuksella GoDaddy Prossa. Käytä mitä tahansa varmuuskopiotiedostoa, jonka loit GoDaddy Pro -koontinäytössäsi.

Huomautus: Jotta voit palauttaa verkkosivustosi, Varmuuskopiointityökalu täytyy aktivoida ja sinulla on oltava vähintään yksi varmuuskopiotiedosto jo luotu.

1. Kirjaudu sisään GoDaddy Pro -tilillesi. ( Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa? )
  2. Napsauta vasemmassa sivupalkissa Sivustot.
  3. Vie hiiri verkkosivuston päälle ja napsauta Varmuuskopiot .
    Avaa Varmuuskopiot
  4. Valitse haluamasi varmuuskopion nimi. Valitse sitten Palauta varmuuskopio .