No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Palauta verkkosovellus Installatron -varmuuskopiosta Linux -verkkohotelliini

Jos asensit sovelluksia Linux -verkkohotellitilillesi Installatronin kautta, voit tehdä varmuuskopioita näistä sovelluksista Installatronin avulla. Sen jälkeen voit käyttää näitä varmuuskopioita sovelluksesi entiseen tilaan palauttamiseksi.

Vaaditaan: Installatron ei tee automaattisesti varmuuskopiotiedostoja sovelluksistasi - varmuuskopiotiedoston on oltava jo luotu manuaalisesti, jotta voit noudattaa näitä ohjeita.
  1. Avaa palvelun GoDaddy tuotesivu.
  2. Valitse Verkkohotelli-kohdassa haluamasi Linux-verkkohotellitilin vierestä Hallitse.
    napsauta Hallitse
  3. Valitse tilin Koontinäytöllä cPanel -hallinta.
  4. valitse cPanelin aloitussivulla Verkkosovellukset ja valitse sitten Omat sovellukset -kohdasta verkkosovellus, jonka haluat palauttaa (esimerkiksi WordPress alla olevassa kuvakaappauksessa).
    valitse verkkosovellus
  5. Napsauta Installatron-sivun oikeassa yläkulmassa Omat varmuuskopiot .
  6. Napsauta tätä kuvaketta sen varmuuskopion vieressä, jota haluat käyttää:
    napsauta Palauta tämä varmuuskopio
  7. Valitse Palauta alkuperäiseen sijaintiin -kohdan alla Jatka .
  8. Napsauta Palauta.