Verkkosivut + Markkinointi Ohje

Palauta Websites + Marketing -sivustoni varmuuskopiosta

Websites + Marketing -sivustoeditori tallentaa jokaisen muutoksen työskennellessäsi. Se tekee automaattisesti varmuuskopioita suurten muutosten yhteydessä, esimerkiksi kun teema vaihdetaan, sivusto julkaistaan tai osio poistetaan. Jotkut käyttäjät tekevät mielellään myös manuaalisia varmuuskopioita (jotka myös tallennetaan sivustohistoriaasi).

Varoitus: Kun sivustosi palautetaan (entiseen tilaan) varmuuskopiosta, kaikki varmuuskopion tallentamisen jälkeen tehdyt verkkosivustosi muutokset poistuvat. Se ei poista palvelimeen siirrettyjä kuvia, tuotteita tai ajanvarauksia, joita hallitaan koontinäytön valikon kautta.
  1. Siirry GoDaddy-tuotesivulle.
  2. Vieritä kohtaan Websites + Marketing ja avaa sivustosi valitsemalla Hallitse sivustosi vierestä.
  3. Avaa kotisivukoneesi valitsemalla Muokkaa verkkosivustoa tai Muokkaa sivustoa.
  4. Valitse Asetukset ja sitten Sivuston historia.
  5. Pidä kohdistinta sen varmuuskopion päällä, jonka datan haluat palauttaa, ja valitse Palauta. Kun olet palauttanut sisällön, Kotisivukone näyttää vahvistusviestin ja sivu päivittyy.
    Palauta-painike
  6. Voit tarkastella tuloksia Esikatselun avulla. Kun olet valmis julkaisemaan muutokset, julkaise sivustosi.

Lisätietoja