Palautussähköpostiosoitteen määrittäminen

Palautussähköpostiosoitteen lisääminen auttaa Office 365 -salasanan palauttamisessa verkon välityksellä. Jos unohdat salasanasi, voit pyytää salasanan palautuslinkin palautussähköpostiosoitteeseesi.

1. Kirjaudu sisään Sähköposti ja Office -hallintapaneeliisi ja avaa Käyttäjäasetukset napsauttamalla Hallitse sen sähköpostiosoitteen vierestä, jota haluat muokata. (Jos et ole tilin omistaja, sinulle näytetään kirjautumisen jälkeen Käyttäjäasetukset-sivu.)
  2. Vieritä kohtaan Tilin tiedot ja napsauta Lisää sähköpostiosoite salasanan palautusta varten. (Jos olet jo määrittänyt palautussähköpostiosoitteen ja haluat muuttaa sitä, napsauta Muokkaa.)
    Napsauta Lisää sähköpostiosoite salasanan palautusta varten tai Muokkaa
  3. Syötä Sähköpostiosoite tilin palautusta varten ja napsauta Tallenna.
    Syötä palautussähköpostiosoitteesi.

Sinulle näytetään onnistumisen vahvistusviesti.