No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Palautussähköpostiosoitteen määrittäminen

Palautussähköpostiosoitteen lisääminen auttaa Microsoft 365 -salasanasi vaihtamisessa verkossa. Jos unohdat salasanasi, salasanan palautuslinkki voidaan lähettää palautussähköpostiosoitteeseesi.

1. Kirjaudu sisään Sähköposti ja Office -koontinäyttöösi (käytä GoDaddy-käyttäjänimeä ja -salasanaa).
  2. Valitse Hallitse sen sähköpostiosoitteen vierestä, jota haluat muokata.
  3. Valitse Tilitiedot -kohdasta Lisää palautussähköposti . (Jos olet jo määrittänyt palautussähköpostin ja haluat muuttaa sitä, valitse Muokkaa .)
  4. Anna palautussähköpostiosoitteesi ja valitse Tallenna .

Näet vahvistusviestin, jossa kerrotaan, että palautussähköpostiosoitteesi on lisätty.