Korjaa palvelimeni

Suojautuaksesi tietoturvan haavoittuvuuksilta sinun on paikattava palvelimesi säännöllisesti. Vältät paljon huolta ja vaivaa, kun teet tästä pikku tehtävästä kuukausittaisen tai viikoittaisen rutiinin.

Huomautus: Hallinnoidun verkkohotellin ja avustetun palvelupaketin asiakkaiden ei tarvitse paikata omia palvelimiaan.

Palvelimen paikkausprosessi riippuu palvelimesi käyttöjärjestelmästä:

AlmaLinux/Cent OS/Fedora

1. Muodosta yhteys palvelimeen SSH:n kautta (lisätietoja).
  2. Vaihda pääkäyttäjäksi (lisätietoja).
  3. Suorita seuraava:
    yum clean all
    yum update

Ubuntu

1. Muodosta yhteys palvelimeen SSH:n kautta (lisätietoja).
  2. Vaihda pääkäyttäjäksi (lisätietoja).
  3. Suorita seuraava:
    apt-get upgrade

Windows-palvelin

1. Muodosta yhteys palvelimeen RDC:n kautta (lisätietoja).
  2. Valitse Käynnistä -valikosta Asetukset .
  3. Valitse Päivitykset ja suojaus > Windows Update .
  4. Valitse Tarkista päivitykset ja suorita sitten palvelimen päivittämisen vaiheet.