VPS ja omat palvelimet Ohje

Palvelimen uudelleen käynnistäminen

Jos et voi käynnistää palvelintasi uudelleen manuaalisesti, voit käynnistää sen uudelleen pyytämällä virran katkaisua ja kytkemistä uudelleen.

  1. Kirjaudu sisään GoDaddy-tilillesi.
  2. Napsauta Palvelimet.
  3. Valitse Hallitse sen palvelimen kohdalla, jota haluat käyttää.
  4. Napsauta Virta.
  5. Napsauta Käynnistä uudelleen.

Seuraava vaihe


Oliko tästä artikkelista hyötyä?
Kiitoksia palautteestasi. Jos haluat puhua asiakaspalveluedustajan kanssa, käytä yllä näkyvää puhelinnumeroa tai chat-vaihtoehtoa.
Kiva, että meistä oli apua. Voimmeko tehdä jotain muuta?
Olen pahoillani asiasta. Kerro meille, mikä on epäselvää tai miksi ratkaisu ei toiminut oman ongelmasi kohdalla.