GoDaddy-ohje

Palvelimesi IP-osoitteen löytäminen

Omaan palvelimeen kuuluu oma IP-osoite, jonka kautta palvelinta käytetään.

  1. Kirjaudu Tilin hallintaan.
  2. Napsauta Palvelimet.
  3. Valitse Hallitse sen palvelimen kohdalla, jota haluat käyttää.

Palvelimesi IP-osoite näkyy joko kohdassa Palvelimen tiedot ja resurssit tai Palvelimen IP-osoite.


Oliko tästä artikkelista hyötyä?
Kiitoksia palautteestasi. Jos haluat puhua asiakaspalveluedustajan kanssa, käytä yllä näkyvää puhelinnumeroa tai chat-vaihtoehtoa.
Kiva, että meistä oli apua. Voimmeko tehdä jotain muuta?
Olen pahoillani asiasta. Kerro meille, mikä on epäselvää tai miksi ratkaisu ei toiminut oman ongelmasi kohdalla.