No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Palvelin- ja porttiasetukset

Huipputulokset: IMAP , POP , SMTP , palvelinosoitteet ja porttiasetukset .

Etsi saapuvat IMAP- , POP (POP3) - ja lähtevän SMTP -palvelinosoitteesi sekä porttisi ja SSL -porttisi numerot.

IMAP- , POP- , SMTP -palvelin- ja porttiasetukset Microsoft 365: lle .

Työtilan sähköpostin IMAP- , POP- , SMTP -palvelin- ja porttiasetukset .