4. sukupolven VPS + omat palvelimet Ohje

Palvelinyhteyden muodostaminen SSH:lla (Secure Shell)

Seuraa näitä yleisiä ohjeita yhteyden muodostamiseksi 4. sukupolven VPS:ään tai omiin palvelimiin SSH-asiakassovelluksella.

Katso tästä aiheesta lyhyt video alempana tällä sivulla.

Huomautus: SSH-yhteyden tarkka muodostamistapa riippuu käyttämästäsi SSH-asiakasohjelmasta (meidän suosituksemme ovat PuTTy Windowsissa ja Terminal macOS:ssa). Lisätietoja on PuTTyn ja Terminalin dokumentaatioissa.

Ennen kuin seuraat näitä ohjeita, tarvitset nämä tiedot:

Ymmärsitkö kaiken? Aloitetaan!

1. Käynnistä SSH-asiakasohjelma.
  2. Syötä isäntä (verkkotunnuksesi tai IP-osoitteesi) ja SSH-portti (oletuksena 22) SSH-yhteyden muodostamiseksi.
  3. Anna kysyttäessä ensisijainen FTP-käyttäjänimesi ja -salasanasi.

Huomautus: Tarjoamme tietoja joidenkin kolmannen osapuolen tuotteiden käytöstä. Emme kannata kolmannen osapuolen tuotteiden käyttöä tai tue niitä suoraan, emmekä ole vastuussa kyseisten tuotteiden toiminnoista tai luotettavuudesta. Kolmansien osapuolten merkit ja logot ovat omistajiensa rekisteröityjä tavaramerkkejä. Kaikki oikeudet pidätetään.

Näytä minulle