Tilinhallinta Ohje

Palvelun GoDaddy salasanan asettaminen uudelleen

Jos unohdit GoDaddy-tilin salasanasi, voit asettaa sen uudelleen.

1. Siirry salasanan palautussivullemme.
  2. Anna käyttäjätunnus tai asiakasnumero.
  3. Vastaa tietoturvakysymykseen ja napsauta sitten Lähetä. Saat muutaman minuutin kuluessa sähköpostiviestin, jossa on linkki salasanan uudelleen asettamista varten.

Seuraavat vaiheet

Lisätietoja

• Lähetämme salasanan palautussähköpostin sähköpostiosoitteeseen, joka meillä on tiliäsi koskevassa tiedostossa. Jos et saa tätä sähköpostiviestiä, meillä ei ehkä ole nykyistä sähköpostiosoitettasi ja sinun täytyy pyytää tilin käyttöoikeutta.