Tilinhallinta Ohje

GoDaddy-salasanan asettaminen uudelleen

Jos unohdit GoDaddy-tilin salasanasi, voit asettaa sen uudelleen.

1. Siirry salasanan palautussivullemme.
  2. Anna käyttäjätunnus tai asiakasnumero.
  3. Vastaa tietoturvakysymykseen ja valitse sitten Lähetä. Saat muutaman minuutin kuluessa sähköpostiviestin, jossa on linkki salasanan vaihtamista varten.

Lähetämme sähköpostiviestin salasanan vaihtoa varten siihen sähköpostiosoitteeseen, joka on tiedoissamme liitettynä tiliisi. Jos et saa tätä sähköpostiviestiä, meillä ei ehkä ole nykyistä sähköpostiosoitettasi ja sinun täytyy pyytää tilin käyttöoikeutta.