Yrityksen GoDaddy rekisteröimän verkkotunnuksen pysäköinti

Pysäköi verkkotunnuksesi, jos sinulla ei ole sivustoa sitä varten tai jos tarvitset väliaikaisen paikan, johon osoittaa se. Näytämme varatun verkkotunnuksen sivun verkkotunnuksellasi, jotta kävijät tietävät tunnuksen olevan varattu.

1. Kirjaudu GoDaddy-verkkotunnuksen portfolioon. (Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa? Etsi käyttäjätunnuksesi tai salasanasi.)
  2. Valitse yksittäinen verkkotunnus päästäksesi Verkkotunnuksen asetukset -sivulle.
    valitse yksi verkkotunnus
  3. Valitse DNS nähdäksesi DNS -tietueesi.
    valitse dns -välilehti
  4. Valitse Muokkaa-vaihtoehto A-tietueen kohdalla, jonka Nimi-kentässä on @-merkki. Suosittelemme nykyisin näytetyn IP-osoitteen merkitsemistä muistiin ennen muutosten tekemistä siltä varalta, että haluat myöhemmin poistaa verkkotunnuksen pysäköinnin.
  5. Päivitä Arvo-kentän IP-osoitteeksi 34.102.136.180.
  6. Ota muutokset käyttöön valitsemalla Tallenna.

Useimmat DNS -päivitykset tulevat voimaan tunnin kuluessa, mutta päivitys maailmanlaajuisesti voi kestää jopa 48 tuntia.