Yrityksen GoDaddy rekisteröimän verkkotunnuksen pysäköinti

Pysäköi verkkotunnuksesi, jos sinulla ei ole sivustoa sitä varten tai jos tarvitset väliaikaisen paikan, johon osoittaa se. Näytämme varatun verkkotunnuksen sivun verkkotunnuksellasi, jotta kävijät tietävät tunnuksen olevan varattu.

1. Kirjaudu GoDaddy-palvelun verkkotunnusten hallintakeskukseen. (Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa? Etsi käyttäjätunnuksesi tai salasanasi.)
  2. Siirry Verkkotunnuksen asetukset -sivulle valitsemalla verkkotunnuksesi.
  3. Valitse DNS-hallinta kohdasta Lisäasetukset.
  4. Napsauta lyijykynäkuvaketta DNS-muokkauksen lyijykynäkuvake DNS-hallinta-sivulla sen A-tietueen vieressä, jonka Isäntä-kentässä on @. Suosittelemme nykyisin näytetyn IP-osoitteen kopiointia ennen päivittämistä siltä varalta, että haluat myöhemmin poistaa verkkotunnuksen pysäköinnin.
  5. Päivitä Osoittaa kohteeseen -kentän IP-osoitteeksi 34.102.136.180.
  6. Tallenna muutoksesi valitsemalla Tallenna.

Muutosten tuleminen voimaan maailmanlaajuisesti voi kestää 48 tuntia.