GoDaddy-sähköpostimarkkinointi Ohje

Yritimme kääntää tämän sivun puolestasi. Englanninkielinen sivu on myös saatavilla.

PayPal: Lisää painikkeita kampanjaan

PayPal -painikkeet ovat käytettävissä kaikille PayPal -käyttäjille. Sisällytä sähköinen kaupankäynti sähköpostimarkkinointiin lisäämällä Osta nyt- tai Lahjoita -painike suoraan sähköpostiisi! Videosisällön upottamisen tavoin on tärkeää käyttää sähköpostin käyttöön soveltuvaa menetelmää kokonaisen verkkosivustopainikkeen koodin upottamisen sijaan.

Vaihe 1: Luo sähköpostille sopiva PayPal -painikekoodi:

1. Kirjaudu sisään PayPaliin ja napsauta sinistä My PayPal -painiketta oikeassa yläkulmassa Kirjaudu ulos -painikkeen vieressä.
  2. Vieritä sivun alaosaan ja napsauta Myyntityökalut -linkkiä.
  3. Älä huoli! Jos nämä ohjeet toimivat sinulle, mene suoraan Kauppiaspalveluiden alueelle .

4. Napsauta Luo maksupainikkeet verkkosivustollesi -vaihtoehtoa.
  5. Vaihe 1 löytää sähköpostiystävällinen paypal -painikekoodi

6. Napsauta suurta sinistä Luo painike -painiketta ensimmäisen välilehden (vaihtoehto 1) alla.
  7. Muokkaa PayPal -painiketta haluamallasi tavalla. Voit valita, minkä tyyppisen painikkeen tarvitset, olipa kyseessä sitten Osta- tai Lahjoita -painike. Voit myös mukauttaa monia muita vaihtoehtoja, kuten veroprosentin ja sen, haluatko seurata varastoja!
  8. Napsauta sivun alaosassa olevaa Luo -painiketta , kun kaikki on mukautettu haluamallasi tavalla.
  9. Napsauta luodaksesi paypal -painikkeesi

10. Seuraavalla sivulla on kaksi koodisarjaa. PayPal näyttää sinulle oletusarvoisesti sivuston version. Napsauta vain Sähköposti -välilehteä näyttääksesi oikean koodin sinulle! Kopioi tämä koodi käyttääksesi sitä sähköpostikampanjassa.
  11. paypal -painikkeen koodi näkyy tässä. Valmistaudu liittämään se  GoDaddy  Email Marketing -palveluun!

Entä jos en näe Sähköposti -välilehteä?

Kaikki PayPal -painikkeet eivät sovi yhteen sähköpostin kanssa. Jos olet luonut painikkeen, jossa on liian monta mukautettua vaihtoehtoa (kuten avattava valikko), sähköpostivaihtoehto ei ole käytettävissä. Miksi? No, se muistuttaa mediasisällön upottamista . Useimmat postilaatikot poistavat koodin viestistäsi tai näkevät koodin ja tulkitsevat sähköpostin roskapostiksi. Kun painat vain painikkeen sähköpostiversiota, voit yhä isännöidä painikkeen monimutkaista versiota verkkosivustollasi.

Vaihe 2: Napsauta PayPal -painikekuva:

Koska tämä juuri luomasi koodi on vain linkki ostoskoriisi, sinun on haettava staattinen PayPal -kuvapainike käytettäväksi kampanjassa.

Helpoin tapa on siirtyä takaisin tämän sivun Verkkosivusto -välilehteen. Napsauta sitten hiiren kakkospainikkeella (tai ctrl-napsauta, jos olet Mac-tietokoneessa) koodin oikealla puolella, Ostajan näkymä -kohdassa näkyvää kuvaa. Tallenna sitten kuvatiedosto tietokoneellesi valitsemalla Tallenna nimellä ...

Voit myös vain etsiä PayPal -painikkeista verkkohakuja ja löytää haluamasi painikkeen. Tämä on PayPalin tavallisen Osta nyt -painikkeen URL -osoite.

Vaihe 3: Yhdistä kaikki:

1. Lataa staattinen PayPal -painikekuvasi uutiskirjeeseesi. Muuta painikkeen kuvan kokoa tarvittaessa.
  2. Napsauta kuvan alla olevaa kynäkuvaketta lisätäksesi linkin ja valinnaisen kuvatekstin .
  3. lisää paypal -painikkeen linkki tähän

4. Liitä PayPal Email -painikkeen koodi Link image to: -kenttään. Voit halutessasi lisätä myös kuvatekstin painikkeen kuvaan.
  5. Esikatsele kampanjaasi kuvan napsautussuhteen testaamiseksi, ja olet valmis! On myös hyvä lähettää testi , jotta kaikki toimii oikein.