Kotisivukone Ohje

PayPal-painikkeen lisääminen lahjoituksia tai yksittäisiä kohteita varten

Kaikissa Kotisivukone-paketeissa Henkilökohtainen-sopimusta lukuun ottamatta voit lisätä verkkosivustollesi korkeintaan kuusi PayPal-painiketta. Käytä kutakin painiketta yksittäisen tuotteen myymiseen tai anna asiakkaillesi mahdollisuus tehdä lahjoitus määrittämääsi tarkoitukseen.

Huomautus: Verkkomyymälä-paketin verkkomyymälässä käytetään eri menetelmää PayPalin käsittelyyn. Katso artikkelista Maksutavan lisääminen lisätietoja siitä, miten saat PayPal-painikkeen näkymään kassanäytössä.

1. Kirjaudu sisään GoDaddy-tilillesi ja avaa tuotteesi. (Tarvitsetko apua tuotteen avaamiseen?)
  2. Valitse Muokkaa / Muokkaa sivustoa.
  3. Vieritä siihen kohtaan, johon haluat lisätä PayPal-painikkeen, ja napsauta pluspainiketta.
    Napsauta pluspainiketta
  4. Napsauta PayPal-painiketta.
    Napsauta paypal-painiketta
  5. Napsauta haluamaasi asettelua.
    valitse asettelu
  6. Kun Osio lisätty -vahvistus tulee näkyviin, napsauta PayPal-painiketta, jotta voit aloittaa sen tekstin, kuvan ja asetusten muokkaamisen.

Jos sinulla ei ole vielä PayPal-tiliä, napsauta PayPal-painikkeen paneelissa PayPal-asetukset, valitse Luo PayPal-tili ja seuraa kehotteita.

valitse asettelu

Huomautus: Jos muutat mieltäsi etkä haluakaan lisätä osiota, napsauta Poista osio -painiketta PayPal-painikkeen paneelin alaosassa.

7. Tekemäsi muutokset tallennetaan automaattisesti. Kun olet valmis, voit katsella tuloksia napsauttamalla Esikatsele-painiketta ja siirtyä halutessasi käyttämään muita verkkotunnuksiasi tai ostamaan uuden verkkotunnuksen.
  8. Kun olet valmis julkaisemaan muutokset, napsauta Julkaise sivusto- tai Julkaise-painiketta.