Perehdytys: Kaupan suunnittelu

Kun määrität Quick Shopping Cart®-tuotteen, sinun tulee määrittää useita verkkomyymäläsi ominaisuuksia. Nämä alueet näytetään painikkeina ruudun yläosassa, ja niihin lisätään tarkistusmerkit, kun kunkin alueen määritys on tehty valmiiksi.

Olemme luoneet kolme perehdytystä verkkomyymälän luomista varten. Ensimmäinen perehdytys on Myymälän suunnittelu.

Perehdytyksen kesto: 1 tunti.

Asiakkaittesi ensivaikutelma tulee usein kaupan julkisivun suunnittelusta. Pikaostoskorin ja hyvän kauppasuunnittelun avulla voit luoda positiivisen mielikuvan. Pikaostoskori tarjoaa useita vaihtoehtoja sivustosi ulkoasun mukauttamiseen, mutta näillä työkaluilla luodaan kauppasi julkisivun perusta:

• Mallipohja
  • Mallikuvat
  • Kaupan julkisivun tiedot
  • Category (Luokka)- ja Product (Tuote) -sivujen tyylit

Tässä perehdytyksessä määritämme paitayrityksen kaupan julkisivun. Haluamme näyttää jotain kirkasta ja asiakkaiden huomion herättävää.

Kaupan mallipohjan vaihtaminen

Pikaostoskorin kautta voit helposti vaihtaa mallipohjaasi milloin tahansa. Uusien mallipohjien avulla voit kokeilla erilaisten rakenteiden ja värien yhdistelmiä, joilla voidaan täysin muuttaa verkkomyymäläsi ulkoasua ja käyttökokemusta.

Mallipohjan vaihtaminen

1. Kirjaudu sisään GoDaddy-tilillesi.
  2. Napsauta Quick Shopping Cart.
  3. Napsauta Quick Shopping Cart-sivulla Hallitse sen Quick Shopping Cart-tilin vierestä, jota haluat muokata.
  4. Napsauta Mallipohjat-välilehteä.
  5. Valinnainen: Valitse Esikatselu-valikosta kotisivukone, jota haluat esikatsella uudella mallipohjalla.
  6. Valinnainen: Valitse Lajittele-valikosta Päivämäärä, niin voit tarkastella hiljattain luotuja mallipohjia. Valitse Nimi, niin voit tarkastella mallipohjia aakkosjärjestyksessä.
  7. Vie Template Gallery (Mallipohjagalleria) -välilehdellä hiiren osoitin sen mallipohjan päälle, jota haluat käyttää.
  8. Valitse kotisivukoneet, joihin haluat käyttää mallipohjaa, ja napsauta Käytä.
  9. Tee muutoksia myymälääsi viemällä hiiren osoitin Oma kauppa -alueella mallipohjasi päälle ja napsauttamalla sitten Work on My Store (Tee muutoksia kauppaan).

Katso aktiiviset mallipohjasi, jotka näytetään Internetissä, siirtymällä My Templates (Omat mallipohjat) -välilehdelle.

Kaupan mallikuvien vaihtaminen

Kaikkien Pikaostoskorin mallipohjien mukana tulee oletuskuvia, joita sanotaan mallikuviksi. Jos nämä kuvat eivät sovi kauppaasi, ne voidaan vaihtaa. Kuten muutkin mediapohjaiset vaihtoehdot, mallikuvat käyttävät mediagalleriaa. Saat lisätietoja täältä: Mediagallerian käyttö.

Tanssivan miehen sisältävän oletusmallikuvan sijasta voimme käyttää omaa kuvaa, jossa on paitoja riippumassa.

pikkukuva

Mallikuvien vaihtaminen

1. Kirjaudu sisään GoDaddy-tilillesi.
  2. Napsauta Quick Shopping Cart.
  3. Napsauta Quick Shopping Cart-sivulla Hallitse sen Quick Shopping Cart-tilin vierestä, jota haluat muokata.
  4. Valitse Määritä-valikon Suunnittele-osiosta Template Images (Mallikuvat).

Haluamme vaihtaa T-paitakauppaamme varten tanssivan miehen kuvan, joka on kuva 2.

pikkukuva

5. Valitse vaihdettava kuva ja napsauta Vaihda kuva.
  6. Lataa palvelimelle kuva siirtymällä Add Images (Lisää kuvia) -välilehdelle ja napsauttamalla Selaa. Paikanna ja valitse kuva ja napsauta Lataa palvelimeen.

Huomautus: Jos olet jo ladannut palvelimelle kuvan, jota haluat käyttää, valitse sen pikkukuva galleriasta.

7. Valitse Omat kuvat -välilehdeltä kuva, jonka haluat lisätä mallipohjaan.
  8. Napsauta OK.
  9. Voit muuttaa kuvan näyttötapaa valitsemalla Select Format (Valitse muoto) -luettelosta jonkin seuraavista:

Huomautus: Käytettävissä oleva tila näytetään pikkukuvan alla. Käytä näitä tietoja, kun valitset muotoiluvaihtoehtoa:

• Original (Alkuperäinen) – Säilyttää kuvan alkuperäisen koon ja muodon.
    • Scale to Fit (Sovita) – Säilyttää kuvasuhteen ja muuttaa kuvan kokoa niin, että se on yhtä suuri tai pienempi kuin alkuperäinen kuva.
    • Stretch to Fit (Venytä) – Venyttää kuvan alkuperäisen kokoiseksi säilyttämättä kuvasuhdetta.
    • Tile Image (Kuvat vierekkäin) – Järjestää kuvan useana kappaleena vierekkäin vaaka- ja pystysuoraan saatavilla olevaan tilaan.
    • Tile Horizontally (Vierekkäin vaakasuorassa) – Järjestää kuvan useana kappaleena vaakasuoraksi riviksi. Pystysuora kohdistus riippuu mallipohjasta.
    • Tile Vertically (Vierekkäin pystysuorassa) – Järjestää kuvan useana kappaleena pystysuoraksi sarakkeeksi. Vaakasuora kohdistus riippuu mallipohjasta.
    • Scale and Crop (Skaalaa ja rajaa) – Säilyttää kuvasuhteen ja muuttaa kuvan kokoa suuremmaksi tai pienemmäksi riippuen kuvalle varatusta tilasta mallipohjassa. Kun toinen mitta täsmää tilaan ja toinen mitta joko täsmää tai ylittää saatavilla olevan tilan, kuva rajataan keskeltä sopimaan saatavilla olevaan tilaan.
  10. Voit käyttää oletusmallikuvaa napsauttamalla Palauta alkuperäiseen.
  11. Jos et halua kuvan näkyvän, napsauta Delete Image (Poista kuva).
  12. Tallenna muutokset napsauttamalla OK.

pikkukuva

Paitakaupan esimerkissämme kaupassa on kuva riippuvista paidoista eikä musiikkia kuuntelevasta miehestä.
  13. Katso, miltä sivusto näyttää julkaistaessa, napsauttamalla Esikatsele.

Huomautus: Muutoksesi eivät näy suoraan Internet-sivustollasi, ennen kuin julkaiset kaupan julkisivun. Katso lisätietoja kohdasta

.

Kaupan julkisivun tietojen määrittäminen

Kun olet valinnut mallipohjan, sinun täytyy antaa asiakkaille tietoa yrityksestäsi. Antamasi tiedot näytetään kaupan julkisivulla.

Kaupan julkisivun tietojen määrittäminen

1. Kirjaudu sisään GoDaddy-tilillesi.
  2. Napsauta Quick Shopping Cart.
  3. Napsauta Quick Shopping Cart-luettelossa Hallitse sen Quick Shopping Cart -tilin vierestä, jota haluat muokata.
  4. Napsauta Määritä-valikon Yrityksen tiedot -osiossa kohtaa Name, Logo, Contact info (Nimi, logo, yhteystiedot).
  5. Täytä kenttiin yrityksesi tiedot.

Tässä on esimerkkinä tiedot T-paitakaupastamme. Näihin kenttiin tulee täyttää oman yrityksesi tiedot:

• Yrityksen nimi (Yrityksen nimi) – Niin paljon paitoja!
  • Slogan (Iskulause) – Myymme paljon paitoja!
  • Address (Osoite) – 123 Test St., Phoenix, AZ 85001
  • Primary Phone (Ensisijainen puhelinnumero) – (321) 555 4444
  • Alternate Phone (Vaihtoehtoinen puhelinnumero) – (321) 777 6666
  • Email Address (Sähköpostiosoite) – example@secureserver.net
  • Copyright Year (Tekijänoikeusvuosi) – 2011
  • Favicon (Suosikkikuvake) – Suosikkikuvake näytetään verkkoselaimessa sivustosi URL-osoitteen vieressä. Kun vierailijat lisäävät sivustosi suosikiksi, tämä kuvake näytetään linkin vieressä.

pikkukuva

• Logo
    pikkukuva
  • Welcome Image (Tervetulokuva)
    pikkukuva
  • Laskun kuva 1 ja 2

Laskukuvat näytetään asiakkaidesi kuiteissa. Käytämme tässä logoamme, mutta voit valita jotain muuta henkilökohtaista kauppaasi varten.

Kun nämä tiedot on syötetty, T-paitakaupan julkisivu näyttää tältä.
    pikkukuva

Luokka- ja Tuote-sivujen tyylien valinta

Tuote- ja luokkasivujesi näyttötyylin valinta on viimeinen vaihe kaupan julkisivun perustietojen suunnittelussa.

Luokka-sivun tyyli
Luokka-sivun tyyli määrittää, miten tuotteet ja luokat näytetään sivustollasi.

Tuotesivun tyyli
Tuotesivun tyyli määrittää, kuinka tuote näytetään, kun asiakas napsauttaa tuotetta saadakseen lisätietoja.

Jos sinulla ei ole aikaa lisätä kullekin tuotteelle ja luokalle kuvia, voit lisätä paikkamerkkikuvan, joka näytetään kaikille tuotteille ja luokille, kunnes lisäät niille yksittäiset tuotekuvat. Voit muokata niitä Määritä-valikon Suunnittele-vaihtoehdon alla napsauttamalla kohtaa Default Product Images (Oletustuotekuvat).

Sivujen tyylien valinta

1. Kirjaudu sisään GoDaddy-tilillesi.
  2. Napsauta Quick Shopping Cart.
  3. Napsauta Quick Shopping Cart-luettelossa Hallitse sen Quick Shopping Cart-tilin vierestä, jota haluat käyttää.
  4. Valitse Määritä-valikon Suunnittele-osiossa Category Page Styles (Luokka-sivun tyylit) tai Product Page Styles (Tuote-sivun tyylit).
  5. Valitse kohdassa Select Category Page Style (Valitse Luokka-sivun tyyli) tai Select Product Page Style (Valitse Tuote-sivun tyyli) asettelun tyyli. Voit tarkastella muita asettelutyylejä käyttämällä joko sivun valikkoa tai keltaista seuraava-nuolta.
  6. Napsauta OK.

Huomautus: Voit esikatsella jotain tuotesivun tyyliä napsauttamalla tyylin pikkukuvaa. Nykyinen asettelun tyyli näytetään Nykyinen valinta -valikossa.

T-paitaesimerkkiä varten valitsimme Luokka-sivun tyylin ”3 Column No Border” (3 sarake ilman reunusta).

pikkukuva

Koska kullakin paidalla on useita eri tilausvaihtoehtoja, valitsimme tuotesivun tyyliksi ”Tyyli 2”.
pikkukuva

Nyt kun olet suunnitellut kauppasi julkisivun, tarvitaan tuotteita.

Jatka toiseen artikkeliin: Tuotteiden määrittäminen.