Peruuta DNS-verkkohotelli

Peruuta DNS -isännöinti verkkotunnuksille, joita ei ole rekisteröity GoDaddy -palveluun milloin tahansa. Tämä poistaa ja deaktivoi vyöhyketiedoston tililtäsi GoDaddy -palvelussa, joten voit hallita DNS: ää muualla.

1. Kirjaudu sisään GoDaddy -verkkotunnusten hallintakeskukseen . (Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa? Etsi käyttäjätunnuksesi tai salasanasi .)
  2. Valitse valintaruutu päivitettävien verkkotunnusten kohdalla. Tai valitse valintamerkkikuvake ja valitse Valitse kaikki .
  3. Valitse DNS ja sitten Peruuta DNS -verkkohotelli .
    peruuta isännöity DNS
  4. Vahvista peruutus valitsemalla ruutu.
  5. Valitse Tallenna.

DNS-muutosten tuleminen voimaan maailmanlaajuisesti voi kestää 48 tuntia.