Peruuta DNS-verkkohotelli

Peruuta DNS -isännöinti verkkotunnuksille, joita ei ole rekisteröity GoDaddy -palveluun milloin tahansa. Tämä poistaa ja deaktivoi vyöhyketiedoston tililtäsi GoDaddy -palvelussa, joten voit hallita DNS: ää muualla.

1. Kirjaudu GoDaddyn verkkotunnusten hallintakeskukseen. (Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa? Etsi käyttäjätunnuksesi tai salasanasi.)
  2. Valitse valintaruutu niiden verkkotunnusten kohdalla, joita käytät. Tai valitse valintamerkkikuvake ja Valitse kaikki .
  3. Valitse DNS > Peruuta DNS -verkkohotelli .
    peruuta isännöity DNS
  4. Vahvista peruutus valitsemalla ruutu.
  5. Valitse Tallenna.

DNS-muutosten tuleminen voimaan maailmanlaajuisesti voi kestää 48 tuntia.