Peruuta DNS-verkkohotelli

Voit peruuttaa verkkotunnuksen isännöidyn DNS:n milloin vain. Tämä poistaa ja deaktivoi vyöhyketiedoston tililtäsi, jolloin voit hallita DNS:ää muualta.

1. Kirjaudu GoDaddyn verkkotunnusten hallintakeskukseen. (Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa? Etsi käyttäjätunnuksesi tai salasanasi.)
  2. Valitse valintaruutu niiden verkkotunnusten kohdalla, joita olet käsittelemässä. Tai napsauta valintamerkkikuvaketta ja Valitse kaikki.
  3. Valitse avattavassa DNS-valikossa Peruuta isännöity DNS.
    peruuta isännöity dns
  4. Vahvista peruutus valitsemalla ruutu ja valitse sitten Tallenna.
  5. Huomautus: Tämän prosessin suorittamiseen voi kulua 24 tuntia.