No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Peruuta DNS-verkkohotelli

Peruuta DNS -isännöinti verkkotunnuksille, joita ei ole rekisteröity GoDaddy -palveluun milloin tahansa. Tämä poistaa ja deaktivoi vyöhyketiedoston tililtäsi GoDaddy -palvelussa, joten voit hallita DNS: ää muualla.

1. Kirjaudu GoDaddyn verkkotunnusten hallintakeskukseen. (Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa? Etsi käyttäjätunnuksesi tai salasanasi.)
  2. Valitse valintaruutu niiden verkkotunnusten kohdalla, joita käytät. Tai valitse valintamerkkikuvake ja Valitse kaikki .
  3. Valitse DNS > Peruuta DNS -verkkohotelli .
    peruuta isännöity DNS
  4. Vahvista peruutus valitsemalla ruutu.
  5. Valitse Tallenna.

DNS-muutosten tuleminen voimaan maailmanlaajuisesti voi kestää 48 tuntia.