GoDaddy -studio Ohje

Yritimme kääntää tämän sivun puolestasi. Englanninkielinen sivu on myös saatavilla.

Peruuta GoDaddy Studio PRO -tilaukseni

Voit peruuttaa GoDaddy Studio PRO- tai Teams -tilauksesi milloin tahansa. Kun laskutusjaksosi on päättynyt, voit siirtyä takaisin ilmaiseen GoDaddy Studio -tiliin.

Huomautus: Ainoastaan GoDaddy Studio -sovelluksen poistaminen ei peruuta tilaustasi - sinua veloitetaan silti. 

Voit peruuttaa GoDaddy Studio PRO -tilauksesi noudattamalla käyttöympäristöäsi koskevia ohjeita.

Voit peruuttaa GoDaddy Studio PRO -tilauksesi Applen Asetukset -sovelluksen kautta.

  1. Avaa laitteesi Asetukset -sovellus.
  2. Napauta Apple ID -tunnustasi.
  3. Valitse Tilaukset .
  4. Etsi GoDaddy Studio ja valitse se.
  5. Valitse näytön alaosasta Peruuta tilaus .

Google Play Kaupasta:

  1. Avaa Google Play Kauppa -sovellus.
  2. Valitse profiilikuvasi oikeasta yläkulmasta.
  3. Valitse Maksut ja tilaukset .
  4. Valitse Tilaukset .
  5. Valitse GoDaddy Studio .
  6. Valitse sivun alaosasta Peruuta tilaus ja vahvista sitten peruutuksesi.

GoDaddy Studio -sovelluksesta:

  1. Kirjaudu sisään GoDaddy Studio -sovellukseen.
  2. Valitse oikeasta yläkulmastaAsetukset Android Asetukset .
  3. Valitse Hallitse -kohdasta Oma tilaus .
  4. Vieritä alas ja valitse Peruuta tilaus .

Voit peruuttaa GoDaddy Studio -verkkotilauksesi GoDaddy -tililläsi.

  1. Kirjaudu sisään GoDaddy -tilillesi .
  2. Valitse ruudun oikeasta yläkulmasta profiilinimesi taiAsetukset Android Profiilikuvake .
  3. Valitse esiin tulevasta valikosta Uusimiset ja laskutus .
  4. Valitse valintaruutu tuotteen vasemmalla puolella, jonka haluat peruuttaa.
  5. Valitse lähellä sivun yläosaa Peruuta uusiminen .
  6. Vahvista peruutus valitsemalla uudelleen Peruuta uusiminen .

Kun olet peruuttanut tilauksesi, sinulla on pääsy siihen vielä sen ajanjakson ajan, josta olet jo maksanut.

Lisätietoja