SSL-varmenteet Ohje

Yritimme kääntää tämän sivun puolestasi. Englanninkielinen sivu on myös saatavilla.

Peruuta odottava SSL -varmennepyyntöni

Jos lähetit SSL -varmennepyyntösi väärälle verkkotunnukselle, mutta sitä ei ole myönnetty, voit peruuttaa odottavan pyynnön, mikä nollaa SSL -varmenteen hyvityksen.

1. Siirry GoDaddy-tuotesivulle.
  2. Valitse Hallitse kaikkia SSL -varmenteiden vierestä.
  3. Valitse odottava varmenne.
  4. Valitse Varmenteen tiedot -kohdassa Tila ja odottaa vahvistusta -kohdan vierestä Peruuta .
    Napsauta Peruuta
  5. Näkyviin tulee varmenteen pyyntö, joka odottaa peruutusta .

Kun odottava pyyntösi peruutetaan, voit pyytää uutta SSL -varmennetta.