Peruuta saapuvan verkkotunnuksen siirto

Peruuta saapuvan verkkotunnuksen siirto toiselta GoDaddy -tilisi rekisterinpitäjältä. Saapuvan verkkotunnuksen siirron peruuttaminen säilyttää verkkotunnuksen nykyisen rekisterinpitäjäsi palvelussa, eikä se peruuta itse verkkotunnusta. Jos verkkotunnuksesi siirtämisessä on ongelma, voimme auttaa — ota yhteyttä GoDaddy -oppaat tarkistaa siirron.

1. Kirjautua GoDaddy siirrot Page. (Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa? Etsi käyttäjätunnuksesi tai salasanasi .)
  2. Valitse Siirrot sisään, jos verkkotunnus on siirtymässä tilillesi. Tai valitse Siirrot ulos, jos verkkotunnus on siirtymässä tililtäsi.
  3. Suodata verkkotunnuksen tilan mukaan valitsemalla toiminto -välilehti. Etsi tietty verkkotunnus käyttämällä verkkotunnusluettelosi yläpuolella olevaa hakukenttää.
  4. Valitse valintaruutu sen verkkotunnuksen vierestä, jonka haluat peruuttaa, tai valitse valintamerkkikuvake ja Valitse kaikki .
  5. Valitse Peruuta siirto verkkotunnusluettelon yläpuolelta.
  6. Vahvista peruutus valitsemalla uudessa ikkunassa Peruuta siirto (t). Jos muutit mieltäsi, valitse Säilytä siirrot

Näet vahvistuksen saapuvan verkkotunnuksen siirron peruuttamisesta.