No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Peruuta saapuvan verkkotunnuksen siirto

Voit peruuttaa saapuvan verkkotunnuksen siirron toiselta rekisterinpitäjältä GoDaddy -tilillä. Saapuvan verkkotunnuksen siirron peruuttaminen säilyttää verkkotunnuksen nykyisen rekisterinpitäjäsi palvelussa, eikä verkkotunnusta itse peruuteta.

1. Kirjaudu GoDaddy-palvelun verkkotunnusten hallintakeskukseen. (Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa? Etsi käyttäjätunnuksesi tai salasanasi.)
  2. Valitse Verkkotunnukset-valikosta Siirrot:
    valitse siirrot verkkotunnukset-valikosta
  3. Valitse Odottavat siirrot -otsikon alta Siirrot sisään .
    siirrot sisään tai ulos
  4. Valitse ruutu sen verkkotunnuksen (tai niiden verkkotunnuksien) vierestä, johon (joihin) liittyen haluat lähettää sähköpostin uudelleen. Tai napsauta valintamerkkikuvaketta ja Valitse kaikki
  5. Valitse Peruuta siirto .
  6. Valitse Kyllä, peruuta siirto .

Näet vahvistusilmoituksen, jossa ilmoitetaan, että saapuvan verkkotunnuksen siirto on peruutettu.