Ohje

Verkkotunnukset Ohje

Piip piip... raksutusta... raksutusta... numero 42…
No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Peruuta tilin muutos

Jos aloitit verkkotunnuksen tilin muutoksen mutta olet muuttanut mieltäsi, voit peruuttaa tilin muutoksen.

  1. Kirjaudu GoDaddy-palvelun verkkotunnusten hallintakeskukseen. (Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa? Etsi käyttäjätunnuksesi tai salasanasi.)
  2. Valitse ylävalikon Verkkotunnukset -välilehdestä Odottavat tilin muutokset .
    Näytä odottavat tilin muutokset
  3. Valitse Odottavat siirrot -otsikon alta Siirrot pois .

    Huomautus: Jos olet saamassa verkkotunnusta, valitse Siirrot sisään .

  4. Valitse valintaruutu niiden verkkotunnusten kohdalla, joiden tilin muutoksen haluat peruuttaa. Tai napsauta valintamerkkikuvaketta ja Valitse kaikki
  5. Valitse Peruuta siirto verkkotunnusluettelosi yläpuolelta.
  6. Vahvista peruutus valitsemalla Kyllä, peruuta siirto .

Seuraavat vaiheet

  • Tarkista muiden odottavien siirtojen tila.

Lisätietoja


Oliko tästä artikkelista hyötyä?
Kiitoksia palautteestasi. Jos haluat puhua asiakaspalveluedustajan kanssa, käytä yllä näkyvää puhelinnumeroa tai chat-vaihtoehtoa.
Kiva, että meistä oli apua. Voimmeko tehdä jotain muuta?
Olen pahoillani asiasta. Kerro meille, mikä on epäselvää tai miksi ratkaisu ei toiminut oman ongelmasi kohdalla.