Peruuta verkkotunnuksen siirtäminen toiselle tilille

Voit peruuttaa verkkotunnuksen siirtämisen toiselle GoDaddy -tilille tai vaihtaa tilin milloin tahansa.

1. Kirjaudu GoDaddy-palvelun verkkotunnusten hallintakeskukseen. (Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa? Etsi käyttäjätunnuksesi tai salasanasi.)
  2. Valitse Verkkotunnukset > Odottavat tilin muutokset .
    valitse siirrot verkkotunnuksista -valikko
  3. Valitse Toiselle GoDaddy -tilille verkkotunnukset, jotka siirretään pois tililtäsi. Tai valitse toisesta GoDaddy -tilistä tilillesi siirrettävät verkkotunnukset.
  4. Valitse valintaruutu niiden verkkotunnusten kohdalla, joita olet peruuttamassa. Tai valitse valintamerkkikuvake ja Valitse kaikki .
  5. Valitse Peruuta siirto verkkotunnusluettelosi yläpuolelta.
  6. Vahvista peruutus valitsemalla Kyllä, peruuta siirto .

Seuraavat vaiheet

• Tarkista muiden odottavien siirtojen tila.