Verkkotunnukset Ohje

Yritimme kääntää tämän sivun puolestasi. Englanninkielinen sivu on myös saatavilla.

Peruuta verkkotunnuksen tilin siirto

Voit peruuttaa odottavan verkkotunnuksen tilin siirron ennen kuin vastaanottaja hyväksyy sen ja pitää verkkotunnuksen nykyisellä tililläsi. Tilinsiirron peruuttaminen ei peruuta verkkotunnusta eikä myöskään verkkotunnuksen yhteystiedot muutu.

  1. Kirjaudu sisään GoDaddy-palvelun Siirrot-sivullasi. (Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa? Etsi käyttäjätunnuksesi tai salasanasi.)
  2. Varmista, että Siirrot ulos -painike on valittuna ja olet Pyydä lähetetty -välilehdellä.
    valitse pyyntö lähetetty -välilehti
  3. Valitse valintaruutu sen verkkotunnuksen siirron vierestä, jonka haluat peruuttaa. Tai valitse verkkotunnuksen vieressä oleva valintaruutu ja valitse sitten Valitse kaikki .
  4. Valitse Peruuta siirto .
    valitse Peruuta siirto -painike
  5. Vahvista peruutus valitsemalla Peruuta siirto uudelleen.

Peruutamme tilisiirron välittömästi, mutta muutosten näyttäminen tililläsi saattaa kestää 15 minuuttia.

Aiheeseen liittyvät vaiheet

Lisätietoja