Peruuta verkkotunnuksen tilin siirto

Jos muutat mieltäsi, voit peruuttaa verkkotunnuksen tilin siirron ja pitää verkkotunnuksen nykyisellä tililläsi. Tilinsiirron peruuttaminen ei peruuta verkkotunnusta eikä myöskään verkkotunnuksen yhteystiedot muutu.

1. Kirjaudu sisään GoDaddy -siirtosivulle . (Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa? Etsi käyttäjätunnuksesi tai salasanasi .)
  2. Varmista, että Siirrot ulos -painike on valittuna ja olet Pyydä lähetetty -välilehdellä.
    kuvakaappaus useista valituista verkkotunnuksista
  3. Valitse valintaruutu niiden verkkotunnusten siirtojen kohdalla, jotka haluat peruuttaa. Tai valitse verkkotunnuksen vieressä oleva valintaruutu ja valitse sitten Valitse kaikki .
    kuvakaappaus useista valituista verkkotunnuksista
  4. Valitse Peruuta siirto .
  5. Vahvista peruutus valitsemalla uudessa ikkunassa uudelleen Peruuta siirto .

Peruutamme tilisiirron välittömästi, mutta muutosten näyttäminen tililläsi saattaa kestää 15 minuuttia.