Peruuta verkkotunnukseni jälkitoimitukset ja valvonta

Voit päättää, että valvottu tai jälkitoimitettu verkkotunnus ei enää vastaa tarpeitasi, joten voit peruuttaa nämä palvelut milloin tahansa tilisi sisällä.

1. Kirjaudu GoDaddy -verkkotunnusten hallintakeskukseen . (Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa? Etsi käyttäjätunnuksesi tai salasanasi .)
  2. Valitse Osta & Myy > Jälkitoimitukset ja seuranta .
    valitse Osta ja myy valikosta
  3. Valitse peruutettavan verkkotunnuksen vieressä oleva ruutu ja valitse sitten Poista valitut .
  4. Valitse ruutu kohdan Poista jälkitoiminnot ja valvonta vierestä ja valitse sitten OK .
  5. Näet vahvistusviestin, että muutoksesi on lähetetty ja päivitykset käsitellään muutaman minuutin kuluessa. Valitse sitten OK.