Ohje

Verkkotunnukset Ohje

Peruuta yksityinen rekisteröinti


Jos lopetat yksityisen rekisteröinnin, henkilökohtaiset tietosi (mukaan lukien nimesi, postitusosoitteesi, sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi) näytetään julkisesti Whois-tietokannassa.

Varoitus: Yksityisen rekisteröinnin peruuttamista ei voi perua. Jos peruutat itse verkkotunnuksen, yksityinen rekisteröinti peruutetaan myös tässä tapauksessa. Et myöskään voi siirtää yksityistä rekisteröintiä yhdeltä verkkotunnukselta toiselle.
Vaaditaan: Jos olet ottanut suojatun rekisteröinnin ja kaksivaiheisen todennuksen hiljattain käyttöön tililläsi, sinun täytyy odottaa 72 tuntia JA peruuttaa suojattu rekisteröinti ennen tietosuojan poistamista.

Et ilmeisesti ole kirjautunut sisään. Jos kirjaudut sisään yllä (kohdassa Tekstikuvake), voit tehdä tämän hieman nopeammin.

  1. Siirry Verkkotunnuksen asetukset -sivulle.
  2. Napsauta Yhteystiedot-kohdassa Poista tietosuoja.
  3. Napsauta Kyllä, poista tietosuoja.

Seuraava vaihe


Oliko tästä artikkelista hyötyä?
Kiitoksia palautteestasi. Jos haluat puhua asiakaspalveluedustajan kanssa, käytä yllä näkyvää puhelinnumeroa tai chat-vaihtoehtoa.
Kiva, että meistä oli apua. Voimmeko tehdä jotain muuta?
Olen pahoillani asiasta. Kerro meille, mikä on epäselvää tai miksi ratkaisu ei toiminut oman ongelmasi kohdalla.