Peruuta yksityinen rekisteröinti

Jos lopetat yksityisen rekisteröinnin, henkilökohtaiset tietosi (mukaan lukien nimesi, postitusosoitteesi, sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi) näytetään julkisesti Whois-tietokannassa.

Yksityisen rekisteröinnin peruutustapa riippuu siitä, montako verkkotunnusta sinulla tällä hetkellä on tilisi alaisuudessa:

Enintään 6 verkkotunnusta

1. Kirjaudu Tilin hallintaan.
  2. Napsauta Verkkotunnukset-kohdan vieressä Hallitse.
  3. Valitse verkkotunnus, jota haluat käyttää. Napsauta Tekstikuvake (Asetukset) ja valitse Verkkotunnuksen asetukset.
  4. Napsauta Poista yksityisyys -linkkiä ja valitse ikkunassa Kyllä, poista yksityisyys.

Yli 6 verkkotunnusta (7 tai enemmän)

Jos tilillä on yli 6 verkkotunnusta, sinun on kirjauduttava sisään Domains By Proxy® -tiliisi yksityisen rekisteröinnin peruuttamista varten. Domains By Proxy on erillinen yritys, jolla on oma verkkosivustonsa, ja tililläsi on yksilölliset kirjautumistiedot. Domains By Proxy on lähettänyt kirjautumistiedot sinulle sähköpostitse, kun ostit palvelun. Jos et löydä sähköpostiviestiä, tutustu seuraavaan:

.

1. Kirjaudu sisään tilillesi osoitteessa DomainsByProxy.com.

Jos sinulla on ongelmia kirjautuessasi sisään Domains By Proxy -tiliisi, katso lisätietoja kohdasta

.

2. Valitse Private Domains (Yksityiset verkkotunnukset) ja valitse sitten verkkotunnukset, joiden yksityisen rekisteröinnin haluat peruuttaa.
  3. Valitse Cancel Selected (Peruuta valitut) tai napsauta kohtaa (Yksityisen rekisteröinnin lopettaminen).
  4. Napsauta OK.
  5. Napsauta OK.

Jos tarvitse lisäapua tai jos sinulla on kysyttävää Domains By Proxy -tilisi käytön lopettamista, lähetä sähköpostia osoitteeseen accountservices@domainsbyproxy.com.

Domains By Proxy ei hyvitä yksityisen rekisteröinnin maksuja, mikäli lopetat palvelun käytön. Palvelun lopettamista ei voida peruuttaa. Jos peruutat itse verkkotunnuksen, yksityinen rekisteröinti peruutetaan myös tässä tapauksessa.