3. sukupolven VPS + omat palvelimet Ohje

Piip piip... raksutusta... raksutusta... numero 42…
No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

PHP -asetuspalvelu

Joskus PHP -oletusasetukset eivät vastaa sovelluksesi tarpeita, ja sinun kannattaa muokata niitä. Hosting -ympäristöstäsi riippuen voit säätää monia arvoja käyttämällä php.ini-, php5.ini- tai .user.ini -tiedostoa. Jos et ole varma, miten tämä tehdään tai mitä nämä tiedostot ovat, soita meille, ja asiantuntijamme voivat tehdä sen puolestasi.

Huomautus: Saat lisätietoja tästä palvelupyynnöstä (480) 463-8824 .

GoDaddyn asiantuntijapalvelut

Lisätietoja GoDaddyn tarjoamista palveluista on kohdassaAsiantuntijapalvelut -valikko .