3. sukupolven VPS + omat palvelimet Ohje

Yritimme kääntää tämän sivun puolestasi. Englanninkielinen sivu on myös saatavilla.

PHP -asetuspalvelu

Joskus PHP -oletusasetukset eivät vastaa sovelluksesi tarpeita, ja sinun kannattaa muokata niitä. Hosting -ympäristöstäsi riippuen voit säätää monia arvoja käyttämällä php.ini-, php5.ini- tai .user.ini -tiedostoa. Jos et ole varma, miten tämä tehdään tai mitä nämä tiedostot ovat, soita meille, ja asiantuntijamme voivat tehdä sen puolestasi.

Huomautus: Jos haluat lisätietoja tästä palvelusta, GoDaddy -oppaamme auttavat.

Lisätietoja

Lisätietoja GoDaddy -palvelun tarjoamista palveluista on kohdassaVerkkohotellipalveluiden valikko .