Verkkohotelli ja perinteinen ylläpito Ohje

PHP-kieliversion tarkasteleminen tai muuttaminen

Useimmat webhotellitilimme tukevat jotakin PHP-versiota. Jos oma tilisi tukee PHP:tä, näet käyttämäsi version ohjauspaneelissasi.

PHP-version näyttäminen

1. Kirjaudu Tilinhallintaan.
  2. Napsauta Web Hosting (verkkohotellipalvelu).

Napsauta jotain seuraavista sen mukaan, minkä tyyppinen verkkohotellipalvelu sinulla on. Voit saada sen selville toisen sanan perusteella verkkohotellipalvelusi kuvauksessa verkkohotellitilin verkkotunnuksen nimen alla. Deluxe Web vastaa Web/Classic (Hosting Control Panel) -tiedostonhallintaversiota.

Web/Classic (Hosting Control Panel)

1. Sen isännöitävän tilin vieressä, jota haluat käyttää, napsauta Launch (Käynnistä).

PHP-versiosi on näkyvissä Palvelin-osiossa.

HUOMAUTUS: Jos tilisi ei näytä PHP-versiota, käytössäsi on Windows®-tili ja IIS6, mikä ei tue PHP:tä.

PHP-version vaihtaminen

1. Valitse Lisää-valikosta Ohjelmointikielet.
  2. Valitse PHP-versio, jota haluat käyttää, ja napsauta sitten Jatka.
  3. Valitse Päivitä.

Linux (cPanel)

1. Sen isännöitävän tilin vieressä, jota haluat käyttää, napsauta Launch (Käynnistä).
  2. Napsauta Ohjelmistot/palvelut-osiossa Valitse PHP-versio.

Nykyinen PHP-versiosi näytetään.

HUOMAUTUS: Jos haluat valita manuaalisesti tiliäsi varten käytettävissä olevat PHP-moduulit, valitse 5.4 asetuksen alkuperäinen (5.4) sijasta.

3. Jos haluat vaihtaa versiotasi, valitse haluamasi versio PHP-versio-valikosta. Napsauta sitten Määritä nykyiseksi.

Windows (Plesk)

Plesk sallii sinun muuttaa PHP-asetuksia verkkotunnuskohtaisesti. Tämä merkitsee, että sinun on päivitettävä kaikkien tilisi sisältämien verkkotunnuksien asetukset, jos et halua käyttää Pleskin oletusasetuksia.

1. Sen isännöitävän tilin vieressä, jota haluat käyttää, napsauta Launch (Käynnistä).
  2. Napsauta Näytä enemmän verkkotunnuksen isännöintiosion alaosassa.

PHP-versiosi näkyy PHP-asetusten alapuolella.

Voit muuttaa PHP-versiotasi napsauttamalla webhotellin asetukset verkkotunnuksen nimen vieressä.