Windows-verkkohotelli (Plesk) Ohje

Piip piip... raksutusta... raksutusta... numero 42…
No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

PHP-version muuttaminen

Plesk antaa sinun muuttaa PHP-asetuksia verkkotunnuskohtaisesti. Tämä tarkoittaa, että sinun on päivitettävä jokaisen tilisi verkkotunnuksen asetukset, jos et halua käyttää PHP: n oletusversiota.

1. Kirjaudu sisään GoDaddy -tilillesi ja avaa tuotteesi. ( Tarvitsetko apua tuotteen avaamiseen? )
  2. Valitse Hallitse sen Plesk -verkkohotellitilin vierestä, jota haluat käyttää.
  3. Klikkaus Pleskin järjestelmänvalvoja .
  4. Napsauta Plesk -kotisivullasi Verkkohotellin asetukset sen verkkotunnuksen vieressä, jonka PHP -asetuksia haluat muuttaa.
  5. Valitse Web-komentosarjat ja tilastot -osiossa PHP-version vieressä olevasta avattavasta valikosta haluamasi PHP-versio .
  6. Napsauta OK.

Huomautus: Tämä päivittää kyseisen verkkotunnuksen PHP -version. Jos haluat käyttää tätä uutta versiota kaikille Plesk -tilisi verkkotunnuksille, sinun on muutettava kaikkien muiden verkkotunnusten asetuksia näiden ohjeiden avulla.